tomass77 Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2022 Chcialbym żebyś był Wierny lecz niesforny Przedstawiał mi życie W wariacji swawolnej Byś przekrzywiał głowę Gdy podniośle mówię Spoglądał w me oczy Na znak że rozumiesz Byś merdał ogonem Zawsze kiedy wrócę Ze świata pożogi I się chce żyć krócej Będę cię zabierał Do pachnących lasów Pognasz tam przed siebie Do zapachów raju A ja będę czekał Wciąż słyszał drapanie Wyglądał przez okno Całą noc i rano 7
Gość Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 @tomass77 udowodniłeś, że Twoje pragnienie jest głębokie i prawdziwe, zatem...działaj! Możliwości wiele... (też kiedyś pisałam wiersze o pragnieniu posiadania kota - akurat jednego i konkretnego. Pisałam, ponieważ nie mogłam go... złapać. Ale udało się.:) ). 1
Marek.zak1 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
duszka Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 @tomass77 To pragnienie brzmi już bardzo, bardzo konkretnie... I otwiera serce :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Witam - udane pisanie tu widzę - Pozdr. 1
tomass77 Opublikowano 29 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2022 @Waldemar_Talar_Talar @duszka @Marek.zak1 @Cor-et-anima Serdecznie dziękuję za czytanie, komentarz i ocenę. Pozdrawiam T. 2
Rekomendowane odpowiedzi