Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 17 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2022 chcę się zestarzeć nie chcę być młody ja to nie jestem fanem urody choć wiem że starość to nie przywilej ja chcę być stary chociaż przez chwilę lecz nim dopadną mnie alzheimery chcę sobie krzyknąć-nie dziś to kiedy i pójść na całość nie na pół gwizdka podbiec pod górę choć góra śliska a potem z góry zbiegając w dół być jak kozica a nie jak wół chcę się zestarzeć i zmarszczki mieć te kurze łapki to męska rzecz 11
Anna_Sendor Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2022 @OloBolo Spoko wiersz. Bo młodzi to my już przecież byliśmy wtedy, kiedy byliśmy młodzi :). 1
OloBolo Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt. ale jeszcze czasami przecież nas nosi ;) Edytowane 17 Maja 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 1
Anna_Sendor Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2022 @OloBolo O, mnie to nosi nawet kilka razy dziennie. A przy końcówce roku to średnio raz na godzinę. Spokojnego wieczoru! 1
Deonix_ Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2022 Mnie się też zawsze podobały kurze łapki, więc się nie ograniczam emocjonalnie i stosuję ekspresyjną mimikę :)) A nie żeby mi nie chcieli bez dowodu wódki sprzedać ;P Fajny wiersz :) Pozdrawiam, D. 1
Annie Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2022 Nie ma sprawy, masz to jak w banku ;) 1
GrumpyElf Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2022 @OloBolo "być jak kozica, a nie jak wół" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @OloBoloOloBolo tutaj prawdy sporo :-))) 1
iwonaroma Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2022 Witam - przeczytałem z przyjemnością - Pozdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi