Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 19 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 delikatne szturchnięcie śpisz czy nie śpisz bo opierasz się na łokciu a włosy rozsypane a oczy nie to tylko twarz zasłonięta włosami delikatne szturchnięcie chcesz się uderzyć o ścianę z mgieł o słów dwuznaczność o opary absurdu o atomy uwolnione z jakiegoś wybuchu delikatne szturchnięcie łapiesz za rączkę depcząc komuś odcisk i że to nie ty że tamten pchał i popchnął zakrętu nie przewidział to może być może delikatne szturchnięcie poczekaj aż ziemia pociągnie za sznurek to podkręci radio to uniesie kolano to wkomponuje miętę w rumianek to... delikatne szturchnięcie 13
A-typowa-b Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2021 @Natuskaa udany fragment " o słów dwuznaczność o opary absurdu o atomy uwolnione z jakiegoś wybuchu" 2
iwonaroma Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2021 Bardzo mi się podoba - nietuzinkowe ujęcie tematu. Pzdr 2
Natuskaa Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam :) Dziękuję, słowo "nietuzinkowe" jest miłe, ale myślę, że na wyrost :). Pozdrawiam. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2021 Witam -też jestem na tak - Pozdr.wieczorowo. 1
Natuskaa Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam w sumie też wieczorowo :)
Nata_Kruk Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2021 ... scenki z życia, jako.. delikatne szturchnięcie.. chociaż jest także mocniejsze pchnięcie. Miła lektura. Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 @Natuskaa fajny tekst bo pomysłowy i rzeczywiście nietuzinkowy:) Super. 1
Natuskaa Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Codzienność podsuwa najlepsze pomysły, jeśli do tego dodać umysł ze skłonnościami do filozofowania, to wychodzą takie teksty :)) Dziękuję i pozdrawiam. To zależy od wielu czynników. Kogo? Gdzie (w jakim miejscu)? Po co? I tak dalej... Dziękuję i pozdrawiam :)
Sylvia Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Była kiedyś opcja wirtualnego szturchnięcia kogoś na fb, tzw. poke. 1
Natuskaa Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe, dlaczego jestem w stanie przyjąć słowo "pomysłowy", ale "nietuzinkowy" już trudniej? No ale ok., zanotowałam je sobie... na liście "do rozpisania". Dziękuję i pozdrawiam :) Poke nie kojarzę, ale chyba było coś jak: "zaczep". Dziękuję i pozdrawiam :) 1
obywatel Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Lubię Twoje delikatne szturchnięcia, a ta męta w rumianku to dopiero ziółka. Pozdrawiam :) :) Edytowane 26 Listopada 2021 przez Ohcil (wyświetl historię edycji) 1
Natuskaa Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uroczy komentarz :)) ... bo wiesz - niepozorne zioła mają zadziwiające właściwości. Dziękuję i pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi