Leszczym Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) @GrumpyElf trzeba będzie uważać kiedy wracasz, ja także lubię Twoje wiersze, bo mają fajny klimat i wzbudzają szczerą sympatię do peelki ;) Edytowane 14 Października 2021 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
GrumpyElf Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Leszczym Odwzajemniam! :) 1
Czarek Płatak Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 Dla peela brawo! W naszej ojczyźnie ostatnio gruboskórność w modzie i łuski na oczach. Tym bardziej szanuję, że nie płynie z prądem, z którym jak zauważył Pan Cogito płyną jedynie śmieci ;) 1
Leszczym Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Czarek Płatak szczerze myślę, że jest pewna kategoria osób, która nie tylko nie chce płynąć z prądem, ale naprawdę tego nie potrafi. Czasem sobie myślę, że ja niekiedy bym chciał tak popłynąć, ale najzwyczajniej w świecie nie mogę. Nie potrafię się z tym utożsamić, a im jestem starszy tym bardziej nie umiem. Fajny komentarz, bo tak kto wie, czy najwięcej łusek peel nie miał na oczach :/
Leszczym Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Gosława Reni, przepiękny komplement, ślicznie dziękuję :))
Leszczym Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Gosława wyświetlił mi się kwadracik :))) Ale i tak bardzo dziękuję :)
Leszczym Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Gosława wiesz, kwadratu to dawno nie przypominam, choć pamiętam jak dziś jeden z moich ulubionych tekstów pt. "Mc Kwadrat" :)) No przecież wiem, że nie serduszko, dobrze wiem <3 <3 <3
Leszczym Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Gosława dobrze Reni, pójdę sobie spać ;)) dobrej nocy.
Leszczym Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Gosława Co znaczy > 3 niż nie wiem, ale wiem że chyba <3 znaczy serce właśnie ;) Z internetowej sympatii 3 serduszka chciałem Tobie przesłać. No ale zaraz bedzie że prowokant;) albo co gorsza lawirant ;) Też Cię lubię ;)
Leszczym Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Gosława a skąd Reni wyczytałaś, że lody waniliowe, a nie na przykład pistacjowe co? Ech, chyba każdy najbardziej lubi waniliowe :// Kto tu jest Pani Reni niemożliwy ;)) No kto?
Antoine W Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 @Leszczym Michał_78 wypowiedział już moje słowa - nie wiedziałem że to możliwe... bez pancerza ciężko... 1
Leszczym Opublikowano 17 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2021 @Antoine W trudne, ale nie niemożliwe :)) Tak ciężko, ciężej... Ale tak jakoś paradoksalnie bardziej w zgodzie z naturą :)
Pan Ropuch Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2021 @Leszczym Trzynaste najbardziej ulubione i zielone to od Pana Ropucha :) Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Antoine W Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2021 @Leszczym jak z naturą ;) to polecam pancernika, albo i żółwia... 1
Leszczym Opublikowano 17 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2021 @Antoine W tak, zbroję warto przemyśleć - zdecydowanie ;) 1
Gość Radosław Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2021 Wymowny tytuł, kótry wraz z rozwinięciem, sprawia że wielu może się pod tym podpisać. Mi najbardziej przypdała trzecia strofa. Pod nią podpisuję się sercem. Pozdrawiam i gratuluję rozważań. A tak na marginesie - co dla ciebie znaczy "płaski garnitur" ? ;)
Leszczym Opublikowano 28 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2021 @Radosław Chodziłem codziennie w garniturach, bo z zawodu jestem prawnikiem. I tak sobie myślę i wspominam, że garnitury właśnie płaskie były, wypłaszczały sylwetkę i co gorsza myślenie. Dla mnie zwrot płaski garnitur jest jakby czymś co skraca perspektywę, upraszcza, jest odarte z uczuć właśnie. Nie ukrywam, że miewam zastrzeżenia do urzędowych, czy garniturowych postaw, choć temat jest mocno skomplikowany i wieloznaczny. Z czasem coraz bardziej odchodzę od płaskiego myślenia spod płaskiego garnituru. Ciekawa rzecz, że garsonki jakoś mniej płaskie mi się wydają :)) @Leszczym A-ha - miło Cię u mnie widzieć :)
Rekomendowane odpowiedzi