Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Września 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) nie mam siły zatrzymać się usiąść położyć odpocząć nasz okręt znów zalewa morze nihilizmu hedonizmu dekadencji turpizmu oniryzmu i Horacy wie czego jeszcze poruszam się z trudem tak bardzo w lepkiej mazi chcę do Światła Edytowane 13 Września 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 12
dach Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2021 @Sylwester_Lasota przeskoczyłeś, Przyjacielu Gorącego Horacego. Ale dałeś radę rzutem na taśmę. Pozdrawiam. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Wzajemnie. 1
GrumpyElf Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @Sylwester_Lasota Aj jaj jaj... Osoby, które nie noszą opasek na oczach tak już mają. Ładnie. 1
Marek.zak1 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 Normalka, każdy tak ma, ale jeden z tego rano wychodzi, po kawie, czy śniadaniu, innemu się nie chce. To jest te najważniejszy podział. Pozdrawiam 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co z Zorro? ;) Wielkie dzięki Są jeszcze tacy, którzy śpią w opaskach na oczach... i rano zapominają albo im się nie chce, albo nie potrafią ich zdjąć :)))) Reszta się zgadza. Dzięki. Pozdrawiam. Edytowane 2 Września 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 1
GrumpyElf Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale on nie ma zakrytych oczu :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach, te dwie małe dziurki... :))))))))))))))))) Żarcik taki ;)
GrumpyElf Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @Sylwester_Lasota Dwie małe, a ile przygód xD 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hi hi hah ha XD @GrumpyElfI zrobiło się nieco niepoważnie pod tak "poważnym wierszem" :);)
Antoine W Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @Sylwester_Lasota oj, coś mi się widzi że dokładam się do tego turpizmu.... przykro mi... ale wiersz wart czytania, choć kto przeczyta i zrozumie, chce do światła... 1
GrumpyElf Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 @Sylwester_Lasota Horacy musiał maczać w tym palce. Pozdrawiam :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy orze jak może ;) Dzięki i pozdrawiam :) Nooo, musiałem go wprowadzić... żeby nie było zbyt grobowo. Dobrze poczułaś :))))) Wzajem :) Edytowane 2 Września 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 1
Gość Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Osobiście nie widzę problemu :P
tetu Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też nie, zważywszy na to, że błąkam się tu i tam:P
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale Horacy widzi ;) Dzięki za czytanie. Pozdrawiam Edytowane 3 Września 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
tetu Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ma zbyt przezroczystą opaskę:P 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja myślę, że ma wyjątkowe okulary... albo po prostu otwarte oczy. Zresztą, kto go tam wie... ;) Może właśnie wprost przeciwnie... (?)
[email protected] Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 @Sylwester_Lasota Spytałem Horacego... milczy, przysłał mi tylko bilet wilczy. Kłaniam się Sylwku. 1
jazzkółka Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2021 @Sylwester_Lasota Trochę mniej lirycznie ujął to Dziadek Einstein: "Materia jest energią o tak niskiej częstotliwości, że postrzegają ją zmysły". I że "Czas jest fabryką", z której wyjdziemy, półfabrykaty ziemskie, wprost w pra-energię - Światło z Twojego wiesza. No i mam fizykę i poezję, czyli to, co Misie lubią najbardziej ;-)) Pozdrawiam:-) 1
Rekomendowane odpowiedzi