Ten utwór został doceniony przez użytkowników. tetu Opublikowano 6 Lutego 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 I noc błądzi w ciemnościach tuż przed pęknięciem wypełnia się mężczyzną który czyta poezję jej chłodu II noc w kwiecie wieku tłumaczy chłód na język mężczyzny spływa poezja w ustach zakwitają gwiazdy III noc nie zasypia sama odkąd mężczyzna zanurzył w niej pióro nie powinna się masturbować pomiędzy wierszami — rozszerzony wszechświat ciało wygięte w łuk 15
Gość Radosław Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Podzielę się pierwszym wrażeniem. Aż mi się w głowie zakręciło od tego sięgnięcia w głąb. Od strony technicznej - wiersz bardzo dobrze się czyta, w z zasadzie to przepłynąłem po nim, choć powoli i z wielką uważnością trzeba obierać skórkę, aby dostać się do środka. Pozdrawiam
Leszczym Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 @tetu piękny, głęboki wiersz. Brawo:) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Witam - smakowity i to jak... Pozdr. usiechem. 1
[email protected] Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 @tetu Trzy razy poezja- aż do ciała weszła. Pozdrawiam, brawo Tetu. 1
beta_b Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Dla mnie to erotyk doskonały. Przeplata się z poezją, wije, mężczyzna i peelka. Inspirujące doświadczenie. bb 1
Antoine W Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 @tetu Do końca nie wiem jak to napisać, ale mniej więcej niech będzie tak: aura Twojego wiersza mnie oczarowała. Niech trwa we mnie, w nas, tu czytających to ulotne pierwsze wrażenie... Serduszko dla Ciebie. 2
tetu Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Ucieszyliście, że wiersz się spodobał. Bardzo wszystkim dziękuję i pozdrawiam. 1
Antoine W Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) @tetuNo to cieszym się, że ucieszylim :) (śmy) Edytowane 6 Lutego 2021 przez Antoine W dopisek "śmy" :) (wyświetl historię edycji)
tetu Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Tomasz Kucina Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Mega sensualny tryptyk. A erotyzm pomimo zasilonego akcentu w epilogu ulega jednak nadrzędnej zmysłowości (czyli sensualizmowi). I to mi się podoba w utworze. Zauważam tutaj tą symbiozę pomiędzy biologią i poezją. Ale w sumie erotyzm jest przede wszystkim wrażeniem zmysłowym. Pozdrawiam. 1
Gość Franek K Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2021 Prawdziwa stymulacja, która prowadzi do rozkoszy odbywa się w mózgu. Najlepiej więc jej dokonać werbalnie lub piórem właśnie :)
tetu Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2021 @Tomasz Kucina @Franek K dzięki za zajrzenie. Pozdrawiam.
tetu Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2021 Niezmiernie mi miło Dag. Dziękuję.
huzarc Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 @tetu Świetnie napisane. Pozdrawiam:) 1
Pan Ropuch Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @tetu tu jest więcej i więcej... gdzieś było sobie plemię gdzie panował matriarchat oddawało ono pokłon lunie jako matce, nocą podróżowało na noc przypadała jego każda aktywność... Ta noc musi mieć coś z kobiety ta ćma musi mieć coś i z nocy ;) Rozkojarzony Pan Ropuch 1
tetu Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Ta noc jest kobietą:) Dzięki za rozkojarzenie:) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi