Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 17 Listopada 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 literki odpoczywają po całym tygodniu zmagań z sensem głaszczą swoje piękne kształty tuląc nawzajem w potrzebie ciepła i miłości laseczki mocno oplątują ogonki aż kropki i inne znaczki podskakują radośnie! wszelkie głębie, filozofie i inne pierdoły pouciekały z powodu brzydoty swojej nagości cała treść skumulowała się w wybuchu słodkiej abstrakcji poetyczną niedzielą tylko erotyk mnie bierze :) 9
Marek.zak1 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 Niczego lepszego w temacie od "Szału seksu" nie napisałem, więc polecam:)
Deonix_ Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 Dobre, Iwon :) Mnie bardzo często też tylko erotyki biorą ;) I w ogóle nie lubię niedziel, poetyckich także (może zwłaszcza ;d), chociaż się urodziłam w niedzielę ;p "Poezji o poezji", też nie lubię, ale dobrze to oddałaś :) Pozdro, D.
iwonaroma Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam, Romantyku :) ja bardziej ironiczna ;) dzięki Jakubie, wprawdzie nie za bardzo wiem, co pięknego widzisz w tym wierszu ale dziękuję :) Dzięki Deo :) toś Ty szczęśliwa kobieta :) jeśli jeszcze tej niedzieli niespecjalnie lubisz to przecież jest to zwieńczenie tygodnia :) czas działa na Twoją korzyść. Pozdro również Iw. Edytowane 17 Listopada 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
Paweł Artomiuk Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) Miłości - radośnie - nagości... ;-) Nie wiem czy warto go dopracować bo pisany jest w formie żartu (miało by lekko i przyjemnie i w sumie tak jest). Pzdr. Edytowane 17 Listopada 2019 przez light_2019 (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pzdr również
Lahaj Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 Końcówka jest stracona wcześniej płynie jak rtęć
iwonaroma Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok Dzięki dla bety za serce
Justyna Adamczewska Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Miziasto u Ciebie:))
iwonaroma Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D miziu miziu ;) dzięki
Justyna Adamczewska Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))
Justyna Adamczewska Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))))) Hejka. Iwonko. 1
iwonaroma Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 Dzięki dla calluny :)
iwonaroma Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) dzięki
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 Brakuje trochę "dopięcia" na koniec, ale i tak jest nieźle. Przeczytałem z przyjemnością we czwartek ;). Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od czwartku do niedzieli tuż tuż :) Dzięki i również pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi