Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak w płocie - deski dwie pionowe (I I) - po dwa sęki na deskę - - sęki szeroko otwarte - (*I* *I*) ja zaczynam! - łamię środek i targam się na ciebie przeganiam stojące powietrze szybkim oddechem och och ach (I''I) ty miałaś udawać dziś że ległaś zemdlona (__) trudno nie wyszło - ożyłaś (I) potem potem okryci - takim blaskiem skóry usypiamy mówią ozłoceni (''''__'''' __'''')
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To dopiero erotyk!!!!!!!!!!!Ilustrowany..co ..jest kapitalnym pomysłem.....Biję brawo...głośno...kolejna obywatelka (pt "Dotyk") przepoczwarza się w szybkim tempie w Pańską fankę...
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zaskoczyłeś mnie i wywołałeś uśmiech-aż nie wiem co powiedzieć, więc się jeszcze pouśmiecham:)aga
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adam!jeśli już z ilustracją kreskową, to w ostatnim wersie drugiej strofy brakuje jednego przecinka ale jak się mogą dwie dechy brać za sex, tego ja nigdy nie pojmęwiersz niesamowityaż się boję pomyśleć, co ty jeszcze wydedukujeszpokłon ślę
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (seweryna żuryńska @ Aug 21 2003, 02:07 AM) Adam!jeśli już z ilustracją kreskową, to w ostatnim wersie drugiej strofy brakuje jednego przecinka ale jak się mogą dwie dechy brać za sex, tego ja nigdy nie pojmęwiersz niesamowityaż się boję pomyśleć, co ty jeszcze wydedukujeszpokłon ślę A dlaczego, Droga Seweryno, brakuje przecinka? Przecież dziecię się jeszcze nie narodziło. Jak napiszę wiersz o macierzyństwie, to napewno będzie - I'''I. Deski są tu pewną ilustracją stanu w jakim znajdują się kochankowie i nie chodzi tu o stan jakiś oziębły, tylko pewnej niemocy, że tak powiem...Bardzo proszę jednak interpretować ten tekst na swój sposób. Można sobie wyobrażać wiejskie pejzaże i te płoty nasze polskie wspaniałe, albo co innego. Adam
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zmuszasz mnie Adamie do "poważnej" dysputytrudno, będę się bronićzatem" och och ach(I''I) "i się dziwisz, że niespełniona, że nie zemdlona, że nie wyszło...bez "ach" ?...symbolu spełnienia...a w zakończeniu...(''''__'''' __'''') już ozłoceni...bo z "ach" tak się znęcam nad twym cudnym wierszemukłony
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adam!!!!Nie moge przestać się śmiać.Świetne.Dwie kochające się deski z sękiem (najlepiej).HahahahaI ilustracje!!!No miodzio!!!Peace
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adaś, pomysł zacny, wykonanie mistrzowskie.... chylę czoła... ale przyznam się że z początku bardziej czytałam "kody kreskowe" niż słowa
Rekomendowane odpowiedzi