Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 wszystkie teorie o stworzeniu i budowie świata oraz inne nieudowodnione kłamstwa są wszędzie i nigdzie bywają we mnie nie pojmuję fizyki kwantowej i boga dokładnie w takiej kolejności
bazyl_prost Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 @Krzysztof_Kurc wszystko jest relatywne o tyle o ile trwałe badź odwrotnie
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Raczej banalne. Pzdr.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 @bazyl_prost Trwałość jest pojęciem względnym. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 @Mithotyn Prawdopodobnie dałem ponieść się przez instynkt stadny. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 @Stefan_Rewiński "Raczej" dużo zmienia. Pozdrawiam Krzysiek
Anna_Myszkin Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Gdybyś tę puentę dokleił do osobistej opowiastki, która Cię przywiodła do takiego finału, byłoby bardzo dobrze, a tak jest prawie sama teoria. Pozdrawiam Cię.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 @Anna_Myszkin Oschłość tekstu to wynik autocenzury tnącej wszystko co zbyt osobiste. Pozdrawiam świątecznie i nie tylko. Krzysiek
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kiedyś myślałem ,że jedynym moim problemem jest geometria przestrzenna.Tak właśnie jest z widzeniem - oczami. pozdr
Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 @Mariusz_Sukmanowski To czego nie widać jest najstraszniejsze. :) Pozdrawiam Mariuszu. Krzysiek
Judyt Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 chyba każdy choć przez moment zastanawiał się nad tym co niewidzialne. I dobrze, bez tego życie byłoby zbyt oczywiste. J.
Anna_Myszkin Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 @Krzysztof_Kurc Rozumiem, nie wydziwiam. Pozdrawiam i tutaj w nowym już roku :)
Zjajami_Baba Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 bywają i we mnie... mnie się podoba
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 @Judyt Lubię chociaż wyobrazić sobie. :) Pozdrawiam Judyto Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 @Zjajami_Baba Pozdrawiam. Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi