Wawrzynek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 to czego pragnę jest tutaj spokojem udomowionym w zagłębieniu ramienia bezpiecznej godziny której nie dzielę z inną potrzebą wymykającą się ramom wiele słońc zachodzi wstaje jedno nasze po prostu posmaruj mi plecy czułością i bądź
hubertk Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 - a gdyby było tak, gdyby był cały i skończony? dowidzenia kochonie to czego pragnę jest tutaj spokojem udomowionym w zagłębieniu ramienia bezpiecznej godziny której nie dzielę z inną wymykającą się z ramion
Hannah_K Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 A mnie troszkę inaczej się widzi: to czego pragnę jest tutaj spokojem udomowionym w zagłębieniu ramienia bezpiecznej godziny której nie dzielę z inną potrzebą wymykającą się ramom bądź
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 No pięknie:) chyba chciałbym się znowu zakochać. "nasze" - do śmieci ,bo szpeci pozdr
andrzej_barycz Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 po prostu posmaruj mi plecy czułością i bądź Miłość to prosta sprawa, im więcej słów potrzebuje, tym bardziej się oddala... :)
Pancolek Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 No wyznanie urocze, ale czy naprawdę czytelnik coś z faktu jego przeczytania może wynieść? Raczej nie
Wawrzynek Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Dziękuję wszystkim za czytanie i słowo u mnie.
Rekomendowane odpowiedzi