Wes poeta Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Patrzę przez okno krople przekrzykując się spadają przechodniom pod nogi zimno nawet parasol zamknął się w sobie i skrył w kącie czekam na ciepły uśmiech który rozgrzałby mi palce i namówił do wiersza
natalia Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 badzo ładne, cichutkie, stonowane, tylko tytuł lekko wyświechtany ja się uśmiechnęłam :) pozdrawiam ciepło w te coraz chłodniejsze dni Natalia
Wes poeta Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Dziekuję bardzo :) Właściwie to najczęściej piszę bez tytułów i z tym miałem problem :) Może ktoś zaproponuje mi tytuł to chętnie zmienię. p.s. A u mnie zima brrrrr
natalia Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 może niepogoda? zimny deszcz?albo chłodny, hmm, nie wiem można też napisać ***(patrzę przez okno) i też będzie ładnie. ps u mnie właśnie pruszy :)
Gosia U. Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 NIEZŁE. Mambardzo podobnu syl do Ciebie!
Witold Marek Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Od piątego wersu intryguje; im bliżej końca, tym lepiej. W sumie dosyć fajnie. Uśmiechnąłem się bezwiednie - to tak to działa? :) Tytuł może: "Czas na"? Pozdrawiam.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 rzadko spotykana lekkość. ++
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 no dobra..... :) jestem zachwycony :))) niech ci dadza to do zaawansowanych.. ale znajac zycie, stwierdza, ze za waskie pole interpretacji i ze za malo pokopania i kombinowania w tym wierszu :) ale sprobowac mozna. pozdrawiam
maksymilian trader Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 faktycznie lekki i melancholijno-przetrwalnikowy. nie najgorzej:) osobiscie najbardziej przypadlo mi do gustu "nawet parasol zamknął się w sobie i skrył w kącie" pozdrawiam ps: witam wolodie:) kope lat.
Wes poeta Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa... Chętnie zmieniłbym tytuł ale nie potrafię :) a tak poważnie mówiąc to wszystkie propozycje są interesujące... Myślałem też o "Samotnym śnie parasola" :) Do zobaczenia po weekendzie
Jacek_P. Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Naprawdę ekstra! Misterne dziełko. Jestem pod dużym wrażeniem. Puenta - bardzo w moim odczuciu. Zobacz: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=13171 Gratuluję. Ja.
Rekomendowane odpowiedzi