Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma mnie na Fejsie, nie ma na Twiterze,
Nie ma na bilbordach, nie ma i w eterze.
Paparazzi za mną nie ganiają, głupi!
Moich limeryków plotek też nie kupi.
CBA mnie mija, wywiad ignoruje,
Nawet Maciarewicz mnie nie komentuje.
Mossad mnie nie ściga, Al Kaida nie kryje,
Bond się ze mną pewnie wódki nie napije.
Nie ma mnie w teatrze, w scenariuszu Lema,
Wiersza o mnie nie napisał, nawet Marian Hemar.
Krytyk mej poezji także nie docenia,
No bo mnie odkryją przyszłe Pokolenia.

Opublikowano

ZNAWCY POEZJI TWIERDZĄ, ŻE "mej poezji" I "No bo" NIE UŻYWA SIĘ W POEZJI. CZYŻBY MYLILI SIĘ ZNAWCY GDY PLUSY STAWIALI ? MOŻE TO ONI CHCĄ KUPIĆ POETĘ WRAZ Z TYM LIMERYKIEM PLOTKIEM, A MOŻE TYLKO DOCENIAJĄ ? KTO WIE, GDY TEMATYKA TERRORYSTYCZNA JAKAŚ I CHYBA DLA PRZYSZŁYCH POKOLEŃ ...

Opublikowano

...niestety , tutaj jesteś.....nie wiedzieć dla jakiej przyczyny.... agnieszka..

nigdy nie dotykam ludzi...dotykam tego co napiszą.. i mam nadzieję , że autor to rozumie...
jeśli jednak poczułeś się osobiście urażony...przepraszam...życzę powodzenia na niwie...agnieszka . ;-))))))

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bardzo proszę mnie oświecić kto dał Pani prawo do negowania czyjejkolwiek obecności na tym forum?
Pytam w swoim imieniu, gdyż nie wypowiadam się nigdy za ogół, o ile nie jestem przezeń upoważniony.
Czy powyższa Pani wypowiedź jest Pani...refleksją, czy refleksją jakiejś grupy forumowiczów, która Panią upowazniła do tego typu wypowiedzi.
W przypadku grupy chciałbym poznać te osoby również, nie muszą się kryć.
Jeżeli jest to Pani inicjatywa indywidualna, zacznę nalegać na przebadanie się u psychologa.
Megalomania jest chorobą.
Bez cienia szacunku.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Migrena  pięknie , zmysłowo i bezwarunkowo. Bardzo intymy wiersz.  Pozdrawiam ciepło.
    • Dodam- dziś nazywana Oranżerią Kultury
    • @violetta   jak Rocky Marciano.   tylko trichę większy:)         @Berenika97   firma ochroniarska -rozumiem.   w futrach - rozumiem.   martwić Cię nie chcę, ale:         Twój dachowiec ma licencję na ciszę i miękkie łapy pełne procedur pięciu agentów w futrach rozpisuje noc na zmiany jakby księżyc był ich przełożonym i przez chwilę rzeczywiście system się cofa zwija mapy kretów zamyka segregatory nornic a ziemia udaje że podpisała rozejm   nawet turkuć podjadek zemdlał w krzakach ale w szczelinach gdzie nawet cień kota nie sięga śluz pisze własne ustawy cicho bez pieczątek bez nadzoru i tylko czasem Twój agent numer trzy patrzy w trawę z niepokojem jakby rozumiał że to nie jest wojna do wygrania to tylko umowa której nikt nigdy nie czytał do końca a Ty podlewasz dalej z tą elegancką wiarą że ochrona działa i może masz rację bo każda iluzja bezpieczeństwa jest też formą plonu   czy udanego?         to się rozpisałem:)   dziękuję Nika:)   najlepszego:)           @iwonaroma   nigdy ogródka nie miałem:)   chociaż tak czasami czuję jakby ten cały turkuć podjadek wychodził z mieszkania obok.     dziękuję za Twoje słowa i myśli ciekawe:)   pozdrawiam:)      
    • @Migrena Dużo tu świata - aż po brzegi. Ja zatrzymałam się przy tej jednej czereśni. Ona mówi najwięcej. Pozdrawiam :) 
    • @Leszczym Michal dziękuję bardzo ! Co do powtórzeń, masz racje - należy uważać, nie jest łatwo pisać tego typu wiersze, żeby nie zrobić mamałygi.  Fajnie, ze zauważyłeś piosenkę, lubię ja ostatnio

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pozdrówki  @wiedźma dziekuję za pozytywny odbior. Pięknego wieczoru
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...