Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 łóżko - arka o płaskim dnie jeszcze się kołysze na szczęście zabraliśmy na nią stary kaflowy piec podobno w nim znajdziemy ciepło starego świata wyjmując z popielnika nadpalone czasem słowa na osuszenie nieba po potopie wystarczy kilka dni
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No cóż, mogę tylko się uśmiechnąć.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 może nas ogrzeje ciepłem starego świata może zachowa garść niedopalonych czasem SŁÓW i po potopie wyschnie niebo w kilka dni JA BYM ulirycznił bardziej mądre słowa. Ale to Twój styl i utwór. Heja.
mefisto35 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Krótko i jak zawsze świetnie:-)
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A raczej napisał według swojej maniery. W powyższej wypowiedzi popadłem w bufonadę.' Zaraźliwe. :)))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poszukiwanie własnego sposobu zapisywania. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na tyle starczyło tematu :), dzięki za "świetnie". Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A raczej napisał według swojej maniery. W powyższej wypowiedzi popadłem w bufonadę.' Zaraźliwe. :))) To może być epidemia. Pozdrawiam Krzysiek
WiJa Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Wiersz z pewną przesadą (literacko przedobrzony), chociaż na samego plusa wystarczy. Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno "przedobrzanie" leży w mojej naturze. Dzięki. Pozdrawiam Krzysiek
maria_bard Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 To kolejny Twój wiersz, z którym łatwo mi sie zaprzyjaźnić. Zabranie "Kaflarka" do łóżka, to wymowny symbol ciepła i bezpieczeństwa. Łatwiej osuszać tę tęczę w mokrawych oczach. Bardzo ładnie. Uściski, Krzyśku. Elka.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Optymistycznie. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to oznacza że moje teksty stały sie bardziej przyjazne dla otoczenia? Czy też przyzwyczaiłaś się do mojego sposobu opowiadania? :)))) Kaflarek z mojego pokoju sam rozebrałem cegła po cegle, teraz żałuję że to zrobiłem, chociaż już ktoś inny żyje w tamtym mieszkaniu. Pozdrawiam Elu Krzysiek
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ongiś kupiłeś mnie swoimi tekstami i jako "wierny" czytam ,bywa ,że zazdroszcząc ręki ,która mi(mnie ,mu) czasem sztywnieje.Kilka zdań i ... wystarczy. Tym razem dzięki za "tęczę".pozdr
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę że w Twoim przypadku nie należy bać się o stan ręki, ani o głowę co nią kieruje. Sprawiłeś mi dużą satysfakcję swoim komentarzem. Dziękuję. Pozdrawiam Krzysiek
Anna_Para Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pisałam już, że wiersz dobry, z pomysłem, i w dobrym stylu. Powtarzam opinię i pluskam. Cieplutko, Para:)
hubertk Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ja tam nie lubię- Twojej formy, ale ujmujesz frazami. wiesz gdzie ugryźć.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za powtórkę. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi