Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 pokryta pismem tylko w połowie czytelna gdzieś między kaligrafią i niezrozumieniem wszystkie zdania zdołasz pomieścić na sobie po każdej notatce cięższa o odcień atramentu na zagięciach litery wtulasz w celulozowy pył wsiąkają głęboko aż po lustrzane odbicia słów skaleczenia papierem zazwyczaj długo się goją
Rihtik Stempelek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Kurc eeee Krzysztof! Ale super... Kartka.
Agata_Lebek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 monitor i kolumnapomiędzy bielą a świadomością po każdej kolejnej interpretacji lżejsza o twój odcień nie kaleczysz od momentu gdy zaczynasz grać na keyboardzie ;))
WiJa Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 To tylko na pierwsze spojrzenie wiersz wydaje się zbyt laurkowy, zbyt przepisowy. A w gruncie rzeczy jest przeszywający (ciało i duszę, żeby tylko kartki). Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Papierek. :) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. klawiatura odżywiona liniami papilarnymi w głowach zapisuje interpretacje bieli cienie Pozdrawiam Agato Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsze spojrzenie podobno jest najważniejsze, ale ja zawsze liczę na to że sprowokuję następne. Pozdrawiam Krzysiek
adam hoff Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 pokryta pismem tylko w połowie czytelna wszystkie zdania zdołasz pomieścić na sobie To taka kartka uniwersalna, przeciągnięta przez wieki i pokolenia ? Powiernik ludzkiej mądrości i głupoty ? Można by się z tym zgodzić, gdyby nie emocjonalnie intymna puenta, wskazująca na kartkę konkretną - tu i teraz...
maria_bard Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Uczono mnie od małego, że papier dużo wytrzyma, ale też kaleczy. Niekiedy nie słuchałam, głupia ;) Uścisk. Elka.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "ot..................bełkot" Dzięki za czytanie i komentarz. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedno nie wyklucza drugiego. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też próbowano czegoś tam nauczyć, z różnym skutkiem.:) Pozdrawiam Krzysiek
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 nic na to nie poradzę, ale mi ta długa rozwlekła i nużąca fraza nie odpowiada - może w jakimś innym zapisie? J.S
innocenty_prędki Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 a podono jest taki papier z podobiznami polityków, czu cuś... ; ale pewny nie jestem :) no bo kto by się odwarzył taki produkować :)) a z tym wchłanianiem atramentu to prawda, podobnie jak z odbiciem lustrzanym; kiedy się go przyłoży do... nieowłosionej skóry:)) (tylko trzeba to zrobić szybko, zaraz po napisaniu! koniecznie! :))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko jest możliwe, inny zapis też. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak właśnie czynię, zanim atrament wyschnie. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi