Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O Ma, ucieszyłaś mnie swoim komentarzem! Dziękuję. Na pocieszenie - julia nie taka nieszczęsna chyba, życia sobie nie odbiera, a nawet nieźle sobie "radzi" :))) Odpozdrawiam :)
Oxyvia Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są prawdziwi, Oxy. Tylko czy reszta świata jest prawdziwa??? Dziękuję za czytanie. Pozdrawiam serdecznie. :) A gdzie oni są? Wiele bym dała, żeby choć raz w życiu takiego poznać i żeby nie był już żonaty. :-) Gdzie? Przysięgam, że... sama nie wiem :( Ale wierzę... :)) Hmmm... Ponoć wiara przenosi góry... Ale widocznie nie mężczyzn. :-)))
olga fil Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Wiersz lekko perwersyjny, ale katatonia dopada w różnych pozach. To jakby próba lustrzanego odbicia formy do treści i odwrotnie. Problem, w tym że te lustra są obecnie przykurzone jakby zastraszone że zaraz pękną od zuchwałej bezczelności podziwiania siebie więc je pucujemy szmatką czułości. Stylistyczne gadżety wzięte z terminologii komputerowo - softwearowej tworzą w moim odczuciu nastrój bardziej humorystyczny niż liryczny. Więc nie traktuję go jako erotyku ale jako sarkazm liryczny.
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 kudłate myśli ? Podane na miarę XXI -go wieku ;-) Wyrazisty wiersz . Na tak . Zdecydowanie .
krzywy olek Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musiało? Jeśli tak rzekłeś, Olku, to ja nie zaprzeczam. I już więcej nie podkręcam, zmykam. Odpozdr :) po co zaraz zmykać, poczekaj do 8 marca; podłączę się może z jakim bukietem ze względu na wzgląd, s..padam stąd ;)) pozdr
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Traktuj Olgo wedle uznania, dla mnie ważne, że zechciałaś potraktować :)) Pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musiało? Jeśli tak rzekłeś, Olku, to ja nie zaprzeczam. I już więcej nie podkręcam, zmykam. Odpozdr :) po co zaraz zmykać, poczekaj do 8 marca; podłączę się może z jakim bukietem ze względu na wzgląd, s..padam stąd ;)) pozdr Jak nie spadnę, to będę... czekać na bukiecik :)) Odpozdr
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kudłate w istocie :))) Zdecydowanie pozdrawiam, Cezary. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są prawdziwi, Oxy. Tylko czy reszta świata jest prawdziwa??? Dziękuję za czytanie. Pozdrawiam serdecznie. :) A gdzie oni są? Wiele bym dała, żeby choć raz w życiu takiego poznać i żeby nie był już żonaty. :-) Gdzie? Przysięgam, że... sama nie wiem :( Ale wierzę... :)) Hmmm... Ponoć wiara przenosi góry... Ale widocznie nie mężczyzn. :-))) A więc w górę serca! Tak przed 8 marca (Olek mi tak w głowie Dniem Kobiet zabełtał) :)))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 zmoknięta Julia o fallistych palcach. a Romea- brak. cóż, samodzielność z konieczności Peelkę przerosła? a może tak lepiej, wygodniej, myślę, że dla niejednego Peela też. bez starań, bez zobowiązań. można sobie Muzę czy innego Adonisa wybrać na parę minut z www....znaki czasu. pozdrawiam:)
lena2_ Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 fajnie Grażynko, wiersz na czasie:)miłego
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Romeo pewnie pod innym balkonem, a na balkonie: pranie... Balkony się zmieniają, czy czasy? :)) Dygam wdzięcznie za czytanie. Pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Leno za czytanie. Miłego, również. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 byłem, czytałem. pozdrawiam :)
krzywy olek Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musiało? Jeśli tak rzekłeś, Olku, to ja nie zaprzeczam. I już więcej nie podkręcam, zmykam. Odpozdr :) po co zaraz zmykać, poczekaj do 8 marca; podłączę się może z jakim bukietem ze względu na wzgląd, s..padam stąd ;)) pozdr Jak nie spadnę, to będę... czekać na bukiecik :)) Odpozdr no i spadłaś :( kwiaty zwiędły, to zaśpiewam 100 lat z okazji 8.03 pozdr :)))))))
Grażyna_Kudła Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widziałam, zaksięgowałam :))) Pozdrawiam również :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musiało? Jeśli tak rzekłeś, Olku, to ja nie zaprzeczam. I już więcej nie podkręcam, zmykam. Odpozdr :) po co zaraz zmykać, poczekaj do 8 marca; podłączę się może z jakim bukietem ze względu na wzgląd, s..padam stąd ;)) pozdr Jak nie spadnę, to będę... czekać na bukiecik :)) Odpozdr no i spadłaś :( kwiaty zwiędły, to zaśpiewam 100 lat z okazji 8.03 pozdr :))))))) Zwiędły! Ok :( Biorę więc te 100 lat na karb, nie mam wyjścia :))) Dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi