HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 twierdzę podbił to ten przeklęty zamek się zaciął bez szans naa zwodzony most?
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 twierdzę podbił przeklęty zamek zaciął się bez szans na most zwodniczy wszak że Tak zobaczyłem tę krótką formę.Lubię cię "podglądać".pozdr
hubertk Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 nie daję rady, nie radzę sobie z frazami.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok. też czasem śpiewam po swojemu, śpiewać każdy może ;) Dzięki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jakbyś do tytułu dodał "że" ? Dzięki za wgląd, pozdrawiam.
maria_bard Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Umostowić zamek i otwartość gotowa, choć zwodnicza :). Pozdrawiam.
adam hoff Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Czy "zwodzony most" zna pojęcie zwycięstwa m-oralnego ? :))
HAYQ Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. domyślam się, że to pytanie retoryczne Jolu, solidny, to na pewno był zamek ;) Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, brzmi jak "kluczenie", a tu piłka by się zdała do metalu ;)) Dzięki Mario, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głowy nie dam, w końcu to średniowiecze i nawet jeśli to most Abelarda (racjonalizm), na błyskotliwość, w tym momencie, liczyłbym raczej u Heloizy :) Dzięki ponownie.
adolf Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 :) twoje wiersze to taka wojna domowa w wierszu słowa napier*** się jak mogą :) a sadystyczny czytelnik podziwia poderwany do góry pył :) ze wzgledu na moje spaczenie odczytałem wiersz, ale sie wstydze :O że to jednak moja podswiadomosc spragniona czegos :P a moze, po co sie wstydzić :P wiersz jest dla czytlenika a nie na odwrót +
HAYQ Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Afolfo, raz - za niespodziankę, bo dawno Cię nie było, więc że w ogóle zajrzałeś, dwa, za taaaak poetycko ujęty komentarz. To miłe usłyszeć coś takiego o własnym bazgroleniu. ;)) Serdecznie pozdrawiam.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 haha, a to dobre, no nie mogę... pozdrawiam:))
Rekomendowane odpowiedzi