Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 na najwyższej kopule jakbyś wcześniej tego nie robił możesz zdobyć każdy szczyt tylko przestań się kontrolować eksploduj bez rozgrzewki nudzą mnie widowiska sportowe zapomnij że jestem ładna nie tęsknię za estetyką wolę butelkę dobrego wina i noc - późna soczysta jak winogrona rozrasta się w zgięciach wszech i bezświata dwie równoległe galaktyki przelewają w nieważkości plotą zdania potrącone o dźwięk kieliszków wytrawną czerwienią nie podziwiaj urody opowiadaj we mnie kobietę
Anna_Para Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Grażko, "kieliszków" - mamy literówkę:) Poza tym - brawo. Pointa - piękna. Cieplutko, Para:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Aniu, ślicznie dziękuję. Literówka poprawiaona. Pozdrawiam serdecznie, Grażyna. :)
Wściekły Azot Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Kosmoseks czyli bądź jurnyj, mój ty gagarinie.
onyx Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Podoba mi się. Lubię dystans. Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 podjąłbym rękawicę jak nic ! Po takim wyzwaniu ;-) Dostrzegam trochę braku estetyki ... w wierszu , a to przemawia za szczerością jego treści . Bardzo bardzo :))
Zjajami_Baba Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 dojrzaĹe jak kobieta wiedzÄ ca, po co pisze:) pozdrawiam serdecznie;0
Oxyvia Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Świetne! Pewnie: to nie uroda jest, do cholery, nasz ą jedyną i najważniejszą wartością ! To nie za urodę chcemy być kochane, do diabła! Ilu facetów to rozumie? Ilu naprawdę potrafi pokochać kobiertę? Wiem, że są i tacy. Są gdzieś, są , wiem. :) Świetny wiersz o miłości, wartościach i romantycznym seksie z winem w tle. Kapitalny wiersz!
Oxyvia Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 PS. Nie mogę zaplusić, bo właśnie Angello wyłączył tę funkcję. Spróbuję jutro. Pozdrawiam, Grażyno!
HAYQ Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 eksplodowałem przy wszech i bezświatach ;) Nie moja bajka tym razem, pozdrawiam :)
maria_bard Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Jakoś i nie moja bajka tym razem. Fragment: "zapomnij że jestem ładna nie tęsknię za estetyką wolę butelkę dobrego wina i noc - późna" - najlepszy z całości. Natomiast zaczynają sie "przejadać" nadmiarem wszelkie zaprzeczenia typu "bezświat", czyli "bez" albo "nie" przed rzeczownikami tworzonymi na potrzeby wiersza. Nie lubię też przepisów czy instrukcji w wierszu n.p.: "możesz zdobyć każdy szczyt tylko przestań się kontrolować eksploduj" Ostatnia strofa przeładowała się. Oprócz dwóch ostatnich wersów. Pozostając wciąż Twoją wierną czytelniczką - pozdrowienia ślę. E.
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Onyx, dziękuję za zajrzenie i słowo pod wierszem. Pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cezary, fajnie, że czytasz i szczerze komentujesz, mimo braku estetyki :)))) Pozdrawiam, Grażyna. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może to wino dojrzałe,,,:))) Dziękuję, Babo. Odpozdrawiam równie serdecznie. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są, Oxy, ja też w to wierzę. Może nawet to przeczytają i skorzystają z instrukcji obsługi kobiety niedoskonałej :) Pozdrawiam serdecznie, Grażyna. ps. Plusy wyłączyłam sama. Twój wpis, to dla mnie największy plusiak :)))
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 HaiQ, Maria Bard - to jakś zmowa, z tą bajką? :)))))) Trudno, może w kiedyś, w jakiejś, będzie Wam lepiej. Ale za wejście, czytanie i szczere opinie - podziękowania zostawiam. Do następnej. :)
Oxyvia Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sďż˝, Oxy, ja teďż˝ w to wierzďż˝. Moďż˝e nawet to przeczytajďż˝ i skorzystajďż˝ z instrukcji obsďż˝ugi kobiety niedoskonaďż˝ej :) Pozdrawiam serdecznie, Graďż˝yna. ps. Plusy wy��czyďż˝am sama. Twďż˝j wpis, to dla mnie najwiďż˝kszy plusiak :))) I słusznie - może ja też wyłą czę? A jak się to robi? Bo i mnie to drażni, nie cierpię konkurencji, jeśli mam być szczera. :)
Magdalena_Blu Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Nie widzę jakoś twórczej niemocy:) Druga i trzecia strofa - super, a "zapomnij że jestem ładna" - mam wrażenie, że to trudne dla mężczyzny:) Pozdrawiam:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sďż˝, Oxy, ja teďż˝ w to wierzďż˝. Moďż˝e nawet to przeczytajďż˝ i skorzystajďż˝ z instrukcji obsďż˝ugi kobiety niedoskonaďż˝ej :) Pozdrawiam serdecznie, Graďż˝yna. ps. Plusy wy��czyďż˝am sama. Twďż˝j wpis, to dla mnie najwiďż˝kszy plusiak :))) I słusznie - może ja też wyłą czę? A jak się to robi? Bo i mnie to drażni, nie cierpię konkurencji, jeśli mam być szczera. :) Zanim wstawisz wiersz, rozwiń pasek: wyrażam - nie wyrażam zgody i kliknij to, co chcesz. I już :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musi - wino podziałało :))) Dziękuję, Magdo za czytanie. Odpozdrawiam. :)
Rekomendowane odpowiedzi