Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wygląda jak człowiek nie jak owiec stado nie je koniczyny raczej awokado. Echo hen ryk niesie a te tłuste słówka to jest przecież tylko moja wizytówka.
halcia Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 fajne podoba mi sie ta wizytowka, dam ci swoja H ej latwa to zagadka A ty latwo ja rozwiazesz L ecz uwaznie gdy sie przyjrzysz I literki z soba zwiazesz N ie trudno jest zrozumiec mnie A ch spojrz i czytaj imie me Pozdrawiam wzajemnie
HAYQ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wizytówka piękna słowa też (niektóre) potwierdzają wreszcie moją sygnaturę ;) Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hola, hola mój panie Wojciechu HA, ha, ha – to wcale nie do śmiechuHAL ja nie sprzątam bo mi nie płacąHALI nie widać (z owcami, z bacą) HALIN nie było tutaj, w tym czasieHALINA teraz jest w pełnej krasie. Schodzić mogę Wyjść na górę Nie za bardzo Mam rupturę Wzajemnie pozdrawiam HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wizytówka piękna słowa też (niektóre) potwierdzają wreszcie moją sygnaturę ;) Pozdrawiam Taki sobie żarcik coś na styl laurki opisanej skromnie w formie miniaturki pozdrawiam serdecznie HJ
halcia Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hola, hola mój panie Wojciechu HA, ha, ha – to wcale nie do śmiechuHAL ja nie sprzątam bo mi nie płacąHALI nie widać (z owcami, z bacą) HALIN nie było tutaj, w tym czasieHALINA teraz jest w pełnej krasie. Schodzić mogę Wyjść na górę Nie za bardzo Mam rupturę Wzajemnie pozdrawiam HJ Oj Henryku glowe chyle i widze ze zostaje za toba w tyle pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hola, hola mój panie Wojciechu HA, ha, ha – to wcale nie do śmiechuHAL ja nie sprzątam bo mi nie płacąHALI nie widać (z owcami, z bacą) HALIN nie było tutaj, w tym czasieHALINA teraz jest w pełnej krasie. Schodzić mogę Wyjść na górę Nie za bardzo Mam rupturę Wzajemnie pozdrawiam HJ Oj Henryku glowe chyle i widze ze zostaje za toba w tyle pozdrawiam Tak to być nie może panie zawsze przodem tak jak było kiedyś gdy przed samochodem noszono latarnie chociaż w innym celu więc ty mnie oświecaj moja miła Helu. - Przepraszam za lapsus to miało być Halu. Powiedz , że ni żywisz o to do mnie żalu. Serdecznie pozdrawiam HJ
Marek_Dziekan Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Czytanie twoich wierszy rozpręża i pozwala się uśmiechnąć a więc twe wiersze są bezcenne.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rośnie moja pula jak przy grze w pokera i zapewniam wszystkich, że ja nic z szulera nie mam w sobie wcale, nawet małej żyłki stąd moje potknięcia i wszystkie omyłki. Człowiek nie maszyna lubi być wesoły więc nawet dla siebie jakieś tam bazgroły pisze by mu raźniej było w samotności bo nie każdy może ciągle gościć gości. Gość w dom (tak się mówi) to w dziura budżecie bo jakąś zakąskę przegryźć chce po secie a z upływem czasu więcej pałaszuje i budżet domowy w try mi ga rujnuje. Pozdrawiam serdecznie HJ
halcia Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Henryku glowe chyle i widze ze zostaje za toba w tyle pozdrawiam Tak to być nie może panie zawsze przodem tak jak było kiedyś gdy przed samochodem noszono latarnie chociaż w innym celu więc ty mnie oświecaj moja miła Helu. - Przepraszam za lapsus to miało być Halu. Powiedz , że ni żywisz o to do mnie żalu. Serdecznie pozdrawiam HJ Nie mam żalu wcale ani odrobinę ale z ciekawości wchodzę na drabinę znaków zapytania w mojej biednej głowie i tak myślę sobie czy Henryk mi powie Ot i szkopuł cały bo nie znam powodów Dlaczego latarnie drogę samochodów dawniej oświecały no i w jakim celu jeśli to możliwe napisz przyjacielu pozdrowienia
Ela_Ale Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nie umiem tak!:((( Muszę pokombinować, bo pozazdrościłam. Lubię ciekawostki na forum. Udane - szczególnie! :). Pozdrawiam. Elka.
Pan_Biały Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie zawodzisz Heniu - brawo:) pozdrawiam r
Emmka_Szlajfka Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Człowiek z wizytówki Wegetarianinem? Woli awokado Ponad koniczynę? jednak ma znaczenie wspomnienie o owcy bo smak baraniny nie jest Jemu obcy:) pozdrawiam:))
Lilka_Laszczyk Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wizytówki są swoistym przedstawieniem tak jak wygląd, głos, spojrzenie nieraz się niestety zdarzy człowiek atrakcyjny z twarzy lecz gdy już otworzy buzię niech chcesz słuchać tego dłużej takie z buzi płyną brednie że każdemu mina rzednie Zwyczajowo pozdrawiam Lilka
Lilka_Laszczyk Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rośnie moja pula jak przy grze w pokera i zapewniam wszystkich, że ja nic z szulera nie mam w sobie wcale, nawet małej żyłki stąd moje potknięcia i wszystkie omyłki. Człowiek nie maszyna lubi być wesoły więc nawet dla siebie jakieś tam bazgroły pisze by mu raźniej było w samotności bo nie każdy może ciągle gościć gości. Gość w dom (tak się mówi) to w dziura budżecie bo jakąś zakąskę przegryźć chce po secie a z upływem czasu więcej pałaszuje i budżet domowy w try mi ga rujnuje. Pozdrawiam serdecznie HJ Kto dziś gości wielu gości temu nikt już nie zazdrości przyjdą, zjedzą i wypiją pogadają i się zmyją człowiekowi nie zostanie nic w lodówce na śniadanie więc przestrzegam przed goszczeniem chyba, że na Boże Narodzenie Pozdrawiam ponownie Lilka
Wilcza Jagoda Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. święta prawda, brakuje nam tego, odprężenia od świata... nie powiem podłego, bo rym by się zrymił :)) pozdrawiam ciepło HEN Ryku:)))
NOWA Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Henryku wizytówka jak najbardziej udana, a reszta wierszydełek w Twoim i nie Twoim wykonaniu super. Pozdrawiam domownika i wszystkich jego gości z poczuciem humoru:)))
cezary_dacyszyn Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 chyba zacznę lubić Szczecin ;-))
Oxyvia Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ha ha ha! Świetne! Nie przyszło mi to do głowy nigdy! ;-D
gżegżółka Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Rosja Polska, Grecja, Czechy Ukraina Szwecja, Anglia, Francja Chorwacja Irlandia, Włochy, Hiszpania Holandia Niemcy, Dania, Portugalia
Rekomendowane odpowiedzi