Ela_Ale Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze rozumiesz! Dzięki. Pozdrowienia ślę. Elka.
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 kolejny Twój wiersz zabrałem do pasieki :-) Cudnie ostatnimi czasy Cię czytać . Moje męskie ego poetycznie zaspakajane ;-))
Ela_Ale Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale uważaj, Czarusiu, żeby tam te pszczoły tego...no... :)))) Twoje męskie ego można poetycznie zaspokoić? Naprawdę? Mikroskop by się przydał do wglądu :). A poważnie - bardzo mi miło. Uścisk. Elka.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 KAPITALNE!, najbardziej: "językiem poturla po podniebieniu co mądrzejsze słowa" kanapka mi stanęła w gardle (bo oczywiście odchudzam się nieustająco), a do tego w tv śniadaniowej też coś o odchudzaniu..., qrcze, idę liście grabić. najedzona pozdrawiam:)))
Ela_Ale Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieudławsie! Ja dziś magnolie zgarnęłam! Pot! Dzięki, pozdrawiam. Elka.
Rekomendowane odpowiedzi