cezary_dacyszyn Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 siąpi deszcz w lodówce smutna pora roku telewizor ma grypę za chwilę wiatr zepsuje prąd zapuka do okien liściem kwitniemy w łóżku więc może przynieś czerwone wino jakoś zapłodnimy ten wieczór Wolin 18 XI 2010
Ela_Ale Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 De en a ma co robić w takie dni. Ładnie. E.
krzysztof marek Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 ciekawie cezary. "za chwilę wiatr zepsuje prąd" i śnieg ;) pozdrawiam.
Biała Lokomotywa Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Teraz "smutna pora z lodówki" wylazła i zasypała wszystko - bez pytania. Już Ci liście nie będą stukać tylko sople:) Pozdrawiam kwitnącego:)
Zjajami_Baba Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 ale smutne... bez nadziei - zostało tylko wino i tylko winy brak... podoba mi się oczywiście:)
teresa943 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 bardzo listopadowo...zimno, mokro i "bezentuzjazmowo", ale może "czerwone wino" pomoże znaleźć "winnego"? serdecznie pozdrawiam, Cezary :) Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;DDD
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. de en a chyba zmieni sygnaturkę ;-) . Bo ja wiem .. pleśniście raczej :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dawno Cię u mnie nie było ... Twoje spojrzenie cieszy ... :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie . A zimą ciężko poetyzować :( Pozdrawiam :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Straszysz ? No to z kwitnieniem będzie kicha ... Przez te sople . W okolicy już wiszą - Wolin jeszcze się broni :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wina była Ikara - zachciało mu się ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czerwone wino ... pieczołowicie doprowadza do rozgrzeszenia :-) A wtedy znowu trzeba sobie nagrabić ... sopli ... lodu ... I znowu prosić czerwone o pomoc ;-)
Anna_Myszkin Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Podoba mi się, choć smutnawy, nie tylko za sprawą aury 'lodówkowej', ale przez "może" i "jakoś" też. Cóż, jesień - cudów nie ma. Pozdrawiam :)
miet dlugolecki Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 " W czasie deszczu dzieci sie nudza ... " - ale gdy sople nie topia sie i kieliszek wina nas w formie utrzyma... to cala przyjemnosc po naszej i Dziewczyny stronie ahoy ! jak tam na tratwie?
cezary_dacyszyn Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może i jakoś , bo to tylko pro - pozycja , żadne tam narzucanie się ... ;-) Poza tym "jakoś" nie znaczy , że nie jakość ... :-) Ja również :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tratwa nie do Sydney ... niestety ... dzięki za wgląd i ślad - pozdrawiam :-)
Vica Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 jest wino jest dobrze;) fajny, fajny osobiście polecam konfitury z prądem do herbaty z rana:) pozdro vica
cezary_dacyszyn Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak rano ??? a kto by mi przyrządził ? ja leń i obibok ... wieczorem to co innego ... :-))
Rekomendowane odpowiedzi