dawniejbezet Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Jak donoszą życzliwe jaskółki - jest powód do radości! Cieszymy się z nowych książek z wierszami. Nakładem oficynypoetyckiej.net ukazały się debiuty Izabeli Fietkiewicz-Paszek (AlterNet) Portret niesymetryczny i Ludwika Perneya (Marka Radeckiego) Mięsopust Gratuluję!!! Oboje Autorzy związani są (byli) z portalem poezja.org, publikują (publikowali) tu sporo. Zainteresowanych odsyłam do strony wydawnictwa: www.oficynapoetycka.net/sklep/ - gdzie można zamówić książki. A warto! (Ja już zamówiłem)
dzie_wuszka Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 o gratuluję serdecznie! :))
egzegeta Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Chwileczkę, chwileczkę, Pani Iza nie jest nowicjuszem i nie teraz debiutuje, oto co znajduje sie na Jej stronie:"Co po drodze? Styczeń 2006 – kilku przyjaciół po klawiaturze wydało mi tomik pt. „W pociągu”, o czym dowiedziałam się jako ostatnia, w Krakowie, na zjeździe Z Alter na ty. Tomik został dobrze zrecenzowany w dość wybrednym magazynie literacko- artystycznym Latarnia Morska (nr 3/2006, lipiec 2006) " adres strony: www.alternet.republika.pl/index.html Myślę, że jest to po prostu drugi tomik Autorki, który zapewne warto mieć i po który wystąpię oficjalnie:) Pozdrawiam Aha, no i przede wszystkim GRATULUJĘ.
egzegeta Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 S P R O S T O W A N I E Otrzymałem maila od Pani Izabeli Fietkiewicz-Paszek po którym informuję co następuje: Tomik „w pociągu” był wydany bez wiedzy Autorki i był pięknym prezentem od przyjaciół -poetów, natomiast nie był oficjalnym debiutem. Tomik „W pociągu” nie ma np. numeru ISBN, co jest dość istotne. W świetle powyższego - nie był to oficjalny debiut , oficjalny jest teraz. Za mój wcześniejszy komentarz do wątku przepraszam Szacowną Autorkę i Pana hmmm ..., niech będzie dawniejbezet:) Pozdrawiam serdecznie Wiktor
Tomasz_Piekło Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 No to zamawiamy:) Gratulacje Izo!
Franka Zet Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Podłączam się do gratulacji :)
Agnes Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 No!Wreszcie jest :) Gratuluję Izo - A.
Nessa Isilra Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Gratulacje! ;)
Ela Królikowska Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Gratuluję Markowi Radeckiemu wydania tomiku oraz Izabeli także. Życzę powodzenia w dalszej pracy twórczej :))) :)))))))))))
Ludwik Perney Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Dziękuję wszystkim za gratulacje :-)
JacekSojan Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 gratulacje dla autorów! i dziękuję Izie za tomik, wytwornie wydany, z płytą! czytam słucham.... :))!
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Iza jest super, choć baba (ang. Lady).
Rekomendowane odpowiedzi