Cezary Sikorski Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Miło mi poinformować, że nasza koleżanka Aleksandra Słowik jest autorką pieknego tomu wierszy pt. "Jednoczęściowy wierzchni strój kobiecy" (Szczecin 2010, Zaułek Wydawniczy Pomyłka, www.zaulekpomylka.pl). Sugestywne ilustracje do tej książki wykonała Teresa Babińska. 1 października 2010 w Galerii Trystero w Szczecinie (ul. Świętego Wojciecha 1) odbędzie się wieczór autorski z Olą Słowik połączony z wernisażem obrazów Teresy Babińskiej, reprodukowanych w tej książce. Będą obecne obie Panie. Dla chętnych, by uczestniczyć w tym wydarzeniu, są jeszcze zaproszenia, po które prosimy zwracać się mailowo: [email protected] Cezary Sikorski
Boskie Kalosze Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje gratulacje! I życzę niezapomnianego wieczoru dla Autorki i Jej wielbicieli :-)
JacekSojan Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 - z takim Nazwiskiem jak Słowik nietrudno ładnie śpiewać...będziemy nadstawiać ucha! gratuluję książkowego debiutu; J.S ps.; ciekawe, czy była na orgu i pod jakim nickiem?
Boskie Kalosze Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to była? Rany Boskie, to już Jej nie będzie?!
Monika_Gromala Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Jacku, przecież to Frania Zet. A Szczecin tak daleko. Jacku - a jeszcze jedno - co sądzisz o krakowskiej miniaturze?
Cezary Sikorski Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nick jest zawarty w tytule wiadomości - franka zet = Ola Słowik Pozdrawiam
JacekSojan Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to była? Rany Boskie, to już Jej nie będzie?! nie będzie, bo to org/debiuty! J.S
JacekSojan Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nick jest zawarty w tytule wiadomości - franka zet = Ola Słowik Pozdrawiam fakt, gapa jezdem! :)) J.
egzegeta Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Gratuluję tomiku, gratuluję imprezy, która na długo pozostaje przeżyciem. Nie wiem czy Państwo-uczestnicy orgu - doczytali w wyżej podanym linku, ale dla miłośników twórczości Pani Aleksandry Słowik istnieje możliwość zakupu Jej tomiku. www.zaulekpomylka.pl/Kiosk-ab0-14.html Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam
Franka Zet Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Dziekuję wszystkim za życzliwe podejście do tematu :))
Bea.2u Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Serdecznie gratuluję i Pozdrawiam :) /b
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Toż mam rzut beretem xD Wbijam :)
Jan_Wodnik Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Gratulacje i pozdrowienia. To jest krok w dobrym kierunku. I fajny pomysł.
BARBARA_JANAS Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Cezary i Olu (a co tam niech będzie oficjalnie ;)) Bardzo dziękujemy za zaproszenie na promocję książki i wystawę. Zaproszenie przyszło wczoraj pocztą wprost z Zaułku Poetyckiego Pomyłka - jest zachęcające, więc oczywiście stawimy się razem z Jackiem 1 października w Galerii Trystero. Olu jeszcze raz gratuluję interesującej książki, dodatku artystycznego w postaci ciekawych grafik Pani Teresie Babińskiej a Tobie Czarku tego, że potrafiłeś pięknie zamknąć całokształt plastyczno-literacki w książce. Pozdrawiamy serdecznie Basia i Jacek (nie chce mi się jednak oficjalnie :))
Cezary Sikorski Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetnie, że się zdecydowaliście. B. słuszna decyzja. Czarek
adam_bubak Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 żem bardzo rad ;) ale mam stanowczo za daleko
Leszek_Nord Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Stanowczo bardziej jeszcze dalej żałuję bardzo, ale nie dojadę. Gratuluję serdecznie. Powodzenia. Pozdrawiam. Leszek.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co tam gratulacje- adoracje, podziwy, podrywy, ochy, achy, metafory, fory, zrywy, rymy, rytmy, didaskalie, dezynwoltury, tytuły, puenty i td.
Bernadetta1 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Olu:)z Krakowa daleko, ale gratuluje serdecznie:):)
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetnie, że się zdecydowaliście. B. słuszna decyzja. Czarek O^^ Zatkało mnie. Zapowiada się interesująco xD
Rekomendowane odpowiedzi