Anna_Para Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 kiedy się wreszcie spotkamy będziemy rozmawiać tylko o szczęściu zgódź się ach i jeszcze o moim guzie na głowie i o poezji twoich męskich fascynacji mów jeszcze o książkach i nutach i butach i śrubkach zasuwkach sów i zbudź mnie potem potem znów
krzysztof marek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 ja bym się zgodził ;) bardzo ten wierszyk Aniu :) miłego dnia życzę Tobie!
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 o tak bardzo bardzo ładny wierszyk. Brawo!! serdecznie pozdr.
Pan_Biały Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 przekomarzasz się w tytule, bo wiersz nie jest o niczym wyrzuciłbym mi, reszta zaimków jest potrzebna niby z uśmiechem a podskórnie poważnie, więc jak pisałem wcześniej przekomarzasz się;) podoba się pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 ja nawet nie umiem o niczym ani tu ani tam zabieram ten wiersz, Para i odchodzę na wewnętrzną emigrację :)) i zostanę buziak gg
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 "Bardzo dobre" ciśnie mi się tylko pod palce. Piękna prośba o tak wiele... Dość rozklejania się. Treść i forma w pełnej harmonii. Pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 rozmowa z osobą będącą w tamtej rzeczywistości? tak mnie się zerknęło J. serdecznie
Anna_Para Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witaj Krzyś! Dzięki serdeczne! Cieszę się, że byś się zgodził;) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jagodo! Dzięki za wizytę i komentarz! Miło mi, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Rafale: Dzięki, zaraz wyrzucam. Noooo, lepiej! Cieplutko, Anna:)
Anna_Para Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Taro: Bardzom wdzięczna. Cieplutko pozdrawiam! Do miłego, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Anno Myszkin: Dobrze, że tak się wcisnęło pod palce;) Dzięki cieplutkie, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Judyt: Dzięki, że Ci się zerknęło. Zerkaj częściej:) Cieplutko, Para:)
Baba_Izba Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Bardzo ładny wiersz, pachnie leśniczówką "Pranie" i jej Gospodarzem. Serdeczności - baba
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Babo: To wielki dla mnie komplement! Cieszę się, jak nie wiem co! To ważny dla mnie wierszyk, więc podwójnie... a, co ja gadam! Wszystkie moje wierszem są dla mnie ważne! Kocham te moje "dzieci", jedne bardziej udane, inne - mniej, ale wszystkie tak samo! Dzięki! Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))))))))) a chodziłam! a niuchałam! i jak tuman jakiś! :(( poszłam prać! :(( :* :* buziaki dla Was, Dziewczyny!
agueda Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jakiż to sympatyczny twór, Anno! Wreszcie na uśmiechu i trochę słowami (i)grania :) pozdrawiam wieczorowo, aguedka
Anna_Para Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 O! Tarunia drugi raz!!! Kochana jesteś! Dzięki za powrót:) Para:)
Anna_Para Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Aquedko: Dzięki za uśmiech! Cieplutko, serdecznie, Para:)
Anna_Para Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Szarobury: Strasznie Ci jestem wdzięczna, że mi przypomniałeś ten wierszyk. Fajny jest. Dzięki. senna, pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi