Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O! Miłości!Ty z kości czyniszościaości suszącodsłaniasz nicości nagościO! Ty! dzielisz na pół bytyco stają się niczym kanionw ziemi wyrytyzakrytyspożytynieO! Muzo! O!O!O!
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 heh. wpasowałes się w nastroje tak, jakbyś nigdy nie wyjeżdzał
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam po wakacjach!Świetne Adaś Widzę, że było całkiem fajnie Wierszyk pierwsza klasa, szczególnie pierwszą zwrotkę super się czyta, chociaż....resztę też, cały jest dobry Serdecznie pozdrawiamNatalia
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Adam Szadkowski @ Jul 31 2003, 05:42 PM) (...) Szkoda, że prozujesz... naprawdę. Bo pomysł świetny.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adamie, w prawdziwy zachwyt wprawia mnie to arcydzieło:)Coż za muza tak natchnęła rękę mistrza? Te "O!" przyprawiają mnie o zawrót głowy, toż to prawdziwe cudo!!!!!!!!!!!!Powiem tylko O!O!O!aga
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 po prostu mi się nie podobauzasadnienie wyczytajz tekstu !pozdr.
Gość Dawid Ciesla Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rymy chyba miały razić, bo to jest taki wierszyk nieco cyniczno - sarokastyczno - ironiczny
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oj Adaś, jak mnie te stare dobre czasy prześladują....ten wiersz jest w twoim stylu... nie w moim...a mimo to odbieram go dobrzekiedy gramy w Go?
Gość Dawid Ciesla Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT kiedy gramy w Go? Fracie w GO... musimy kiedyś zagrać razem! Wielbiam tę grę. Choć nie jestem jakoś specjalnie wyszkolony i zaawansowany... Które macie kyu?
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dawid Ciesla @ Aug 1 2003, 06:52 PM) CYTAT kiedy gramy w Go? Fracie w GO... musimy kiedyś zagrać razem! Wielbiam tę grę. Choć nie jestem jakoś specjalnie wyszkolony i zaawansowany... Które macie kyu? i co ty na to oyey !
Gość Dawid Ciesla Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 yyyyyyy coś mnie musiało ominąć... co ma Oyey do GO?
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oyey nie wierzy w jej istnienie
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dawid Ciesla @ Aug 1 2003, 07:16 PM) yyyyyyy coś mnie musiało ominąć... co ma Oyey do GO? zainteresowanym polecam wiersz Adama SzadkowskiegoErotyk NajprawdziwszyPozdrawiam
Gość Dawid Ciesla Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I wszystko jasne Alem się uśmiał...
Kieszonkowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeżeli kochasz tak jak piszesz - to niechciałbym być Twoim kochankiem!!! Rymy mnie jednak nie rażą - pasują do tego uroczego (szczerze) wierszyka...
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no to jeszcze naświetl mi ości i uzo :)
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i końcówkuję z niepisanowości linqva, -ae (zawiłość, mdłość,płodność poety niestety) A.
Rekomendowane odpowiedzi