WiJa Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Każdy nas czegoś uczy a może nawet więcej nieuk niż nauczyciel. Nieuk wtedy jeżeli nieukowi nie damy się wyprowadzić z równowagi. A kiedy jednak damy się no to powinna to już być nauczka na całe życie.
kasiaballou Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D dostałam bóli fantomowych... mleczaków wierszyk przedprzedszkolny taki.. pzdrówki :) kasia
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Przelewanie z pustego w próżne. Kosz. Pozdrawiam
JacekSojan Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 aliści to prawda - nieuk uczy swoim przykladem negatywnym i nauczyciel uczy - swoim przykładem życiowej ofiary (patrz...wielu na orgu, tych którzy tu byli lub są włącznie razem ze mną...niestety!); ale dydaktyka nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzi! no to chyba powiedziałem wszystko; Pa! :) J.S
bestia be Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Witaj WiJa nie mam nic przeciwko temu przekazowi jednak albo piszesz moralitety oparte na spostrzeżeniach, prawdach , naukach właśnie ,, szkoły życia" i wiedzy. Łączenie dwóch gat literackich w jeden nie wychodzi na dobre, więc musisz podjąć decyzje szacuneczek be
janusz_pyzinski Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 to już któryś-tam Twój wiersz zminusowany,admin nie reaguję,a Ty namiętnie wracasz do Zki ignorując przedszkole pisania,co do wiersza to już pan Rakoski dokładnie się wypowiedział,a ja się pod tym tylko podpisuję
kasiaballou Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej, be w gwarze poetyckiej mówi się m o r a l i t ; nie jesteś poetą? ;)
bestia be Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej, be w gwarze poetyckiej mówi się m o r a l i t ; nie jesteś poetą? ;) TY jesteś wystarczy , poprawianie kogoś i porównywanie do narzecza , gwary itd , to duży nietakt w poetyckiej kulturze, daj mi spokój ok be
kasiaballou Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej, be w gwarze poetyckiej mówi się m o r a l i t ; nie jesteś poetą? ;) TY jesteś wystarczy , poprawianie kogoś i porównywanie do narzecza , gwary itd , to duży nietakt w poetyckiej kulturze, daj mi spokój ok be be... przepraszam ;>
bestia be Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TY jesteś wystarczy , poprawianie kogoś i porównywanie do narzecza , gwary itd , to duży nietakt w poetyckiej kulturze, daj mi spokój ok be be... przepraszam ;> proszę ,ja naprawdę chcę spokojnie żyć, gdyż jestem tutaj , bo to lubię i nie szukam wrogów ale ludzi od których mogę czegoś się nauczyć, więc zbędne jest uprzykrzanie życia be
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Spróbuj pisać w warsztacie, pomożemy. Pozdrawiam Stefan.
anton Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Almare Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 mierząc debakcylem, wyszło na minusie jakieś trzy i pół debakcyla pod wodą. topiel. o, i to jest to. szkoła życia! ps nie gniewaj się za złośliwości, wpadaj "na warstat" - podebakcylujemy :))))
H.Lecter Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Życie zasługuje na bardziej dogłębne studia... Makatka.
WiJa Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Dziękuję wszystkim za szczerą (rzeczową, chociaż nie zawsze solidną) ocenę. Z pochwał się cieszę (a takowe też bywają, i to pewnie nie na złość niektórym krytykom), a z nagan… Na pewno się na nikogo nie obrażę i nie pogniewam. Z propozycji miejscowych warsztatów jednak nie skorzystam, ponieważ korzystam (niemalże wyłącznie) ze szkoły życia, no i szkoda na mnie byłoby czyjegoś cennego czasu. Nie mówię, że nie ze szkodą dla mnie samego. Naturalnie więc, że jestem szalonym samoukiem, zresztą jak i jeszcze mocniej kopniętym miłośnikiem poezji (nie tylko literackiej), nawet jeżeli tego po mnie nie widać, chociaż niektórzy z Was (nie wszystkich, a wybranych) to we mnie i mnie samego widzą ma własne oczy, a przynajmniej mogą zobaczyć i potwierdzić.
Mrucz mi Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Proponuję dział dla początkujących! :)
Fanaberka Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo to naiwne. I chyba mało literackie.
Rekomendowane odpowiedzi