Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 w nas ciepłe miejsce otwarte codzienną rozmową wino nie zdąży odetchnąć po oczekiwaniu w lenistwie odnajdziemy pod poduszką spóźnione święto snu zbyt wczesne przebudzenie po północy dzień nie umiera od tonięcia w bieli chroni drugie dno
jacekdudek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 ciepłe miejsca otwarte rozmową wino nie zdąży odetchnąć w lenistwie pod poduszką spóźnione święto snu wczesne przebudzenie po północy dzień nie umiera od tonięcia w bieli drugie dno tak, wtedy nie umiera we mnie myslenie o tym wierszu "spóźnione świeto snu" - wedle mego, łapie i trzyma, bardzo na czasie, pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 "bierz co chcesz" - powiedziałeś :D biorę biorę już! :* lubię Cię takiego - szczodrego :D
Agata_Lebek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Biel jest symbolem czystości i niewinności, a także odnowy życia duchowego, ale to tylko mały fragment prawdy o tym kolorze ;) Mamy tutaj do czynienia ze zrównoważoną mieszaniną wszystkich barw. Podobnie jak w matematyce, w pewnych przypadkach dwa minusy dają plus. To chyba pierwszy Twój wiersz Krzysiu, który odbieram tak optymistycznie, od początku do końca (bez końca;) Ciepły, otwarty z drugim wysokim dniem, dnem ;)
piotr marcin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Podoba mi się, pozdrawiam.
olek bolo Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jest lepiej ale ja bym jeszcze okroił "w lenistwie" pozdr.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że zatrzymałem choć na chwilę. Twoje okrojenie podoba mi się. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie żałuję, oddaję. ;) i już. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo podoba mi się Twój komentarz. Pozdawiam optymistycznie Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Piotrze, byłem na Twojej stronie, dużo ciekawych tekstów. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jest lepiej ale ja bym jeszcze okroił "w lenistwie" pozdr. Wszystko jeszcze jest możliwe. ;) Dzięki za czytanie. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
H.Lecter Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Byłoby dobrze bez " drugiego dna " - to jeden z najbardziej głupich i pustych zwrotów jakie znam... : )
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 ... to jest druga strona medalu? Góra albo dół :)... nie umiera, ale zanim wstanie, to jeszcze CHWILĘ :) Pozytywnie, pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wynika z tego że wierszydło lekko przydenne. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Mariuszu za dobre słowo i chwilę zastanowienia. Pozdrawiam Krzysiek
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Mariuszu za dobre słowo i chwilę zastanowienia. Pozdrawiam Krzysiek ... ależ to ja dziękuję... to ja czekam do tej po-Północy, żeby czym prędzej do świtu :D Pzdr.
Bea.2u Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Podoba mi się treść i wersyfikacja Jacka, choć sama bym widziała ten wiersz w długiej frazie, bardziej prozatorskiej. Pozdrawiam serdecznie i pogody ducha w serduchu na święta życzę :)) /b
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pocztówka. Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za życzenie na święta. Serducho się cieszy. Niech Twoje święta płyną spokojnie, z radością i przyjaźnią w tle. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi