zak stanisława Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Niech się spełnią życzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku w nadchodzącym Nowym Roku Wesołych, zdrowych Świąt!!!!!! Bożego Narodzenia, niech w nas wszystkich narodzi się na nowo - dziecko!!!!!! cmoook
Judyt Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 piękne P. Stasiu, dziecko ja odpowiadam: wzajemnie z wielością łask bożych
Magda_Tara Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 i Tobie, Kochana i Tobie wiesz, jak bardzo! dziękuję Stasiu! :*
Liryczny_Łobuz Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dziękuję serdecznie i ... Wszystkim Stasiom - lecz bez Nell(i) - niechaj spełnią każdy cel! Marek
stokrotki w rosole Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, dla Ciebie również wszystkiego najlepszego. Szczęścia! :)
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 I wzajemnie Stasieńko. Niech gwiazda betlejemska zajaśnieje nad Tobą a wszyscy anieli sypną obfitość łask w Twoje pełne dobroci serce :)))) Spokojnych i radosnych Świąt z kolędą przy żłóbku w gronie najbliższych. A ode mnie "okruszek" wdzięczności za to, że mogłam Cię spotkać na orgu. Dziękuję. Krysia
krzysztof marek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dziecko!!! o to to, właśnie :))) Ponad Serdecznie Dziękuję Stasiu i Wzajemnie :)))
Pan_Biały Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 i w druga stronę ślę życzenia najlepsiejsze i sedreczniejsze naj, naj:) pozdrawiam r
zak stanisława Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 kochani, ze wzruszeniem czytam wasze wzajemne, to piekne jak same święta cmook tradycyjny z przytupem i Gwiazdorem co go z mIkołaja przechrzczono :P
Baba_Izba Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wzajemnie, miłości, czułości, przychylności niebios, życzliwości ludzkiej, wesołych Świąt, zdrowia w Święta i w całym Nowym! Ale odmłodniałam! Już! Pewnie sobie mleczko strzelę, bo mnie lekkie dreszcze wzięły! Dzięki Stasieńko, całuski, - baba w fartuszku z kieszonką!
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 co ja mogę jeszcze dodać Stasiu oprócz podziękowań... życzę Ci na te Święta tego czego sobie życzysz najbardziej... oby sie spełnilo jak najrychlej:) pozdrawiam serdecznie Grażyna
wanesa_ciska Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 takiej szczerej radości z przebywania razem , pewności w sobie w nas że jesteśmy silni by z Nowym Rokiem wejść z nadzieją lepszego jutra .....pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Niechaj Gwiazda Betlejemska przyświeca z nadzieją a Jezusik błogosławi najskrytszym marzeniom rąk cieplutkich serc pojemnych stu worków miłości w Nowym Roku pełnej sakwy i życzliwych gości. kasia :)
Anna_Para Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Niech przy stole dobrzy ludzie zamykają koło niech kolęda o tym cudzie rozbrzmiewa wesoło małe uszka jak serduszko mojego kochania z barszczem spłyną w Wasze brzuszki Cmokam, Para Ania :) Dzięki, Stasiu:) Dzieckiem podszyta, śpiewam "Lulajże..."
aluna Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Miło ze pamiętasz i myślisz o Nas! Wszystkiego co naaj....! Ania
zak stanisława Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 wszystkim serrrrrdecznie dziękuję za piękne wzajemności i dodaję Wene poetycką dla WAS!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi