Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 jak śpioch odejść pragnie znurzony dniem co dzień mówi dobranoc stworzeniom na noc tak dla żartu czasem lunatykuje bramą lub bierze w dłoń lornetkę i chciałby przepłynąć wysepkę na której jedno jabłko co z drzewa spada rzadko taka to historia jest choć bzdurki plecie też nie zapominaj więc człowieku w czapce kto na dachu czeka nie przegapcie może to kominiarz mały guzikami smadzą cały chciał choć raz być całkiem biały albo kot burasek w paski wieczorową na kominie łapkę myje po godzinie (...)
ula Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 można się uśmiechnąć, także gorzko ale to taki wiersz tylko na chwilę, ulotny, nie zajmuje zbyt wiele uwagi.. poza tym, nie wiem co z tymi rymami - są, czy nie? może jakaś forma kokieterii.. aha, jest mały błąd - co dzień, albo codziennie, chyba że to z kolei coś w rodzaju neologizmu dobranoc :)
adolf Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 fjana hisotira, lekka ale nie za lekka więc coś zostaje z niej, najfajnejsza pierwsza strofa i przedoostania :))
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jakby senne od niechcenia pamiętane wyrywki. Ładnie. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 niby lekko, tak od niechcenia, sennie jak przed snem, jednak głęboko pod warstwą bajdurzenia - niebagatelny sens podoba misie serdecznie i ciepło Judyt :-)
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Ula (: masz rację że na chwilę, bo chwilą napisany\przed snem uwagi niezbyt dużo i czasu starczy na słowo dla..dzięki radosne J. płoniaście(: ps. błąd- a się długo główka zastanawiała i w końcu źle i tak napisała rymy nie są moją specjalnością ale jakoś wyszło (: serdeczne dzięki jeszcze raz za przystanięcie zasłaniam oczy i nie chcę widzieć tego co powyżej
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj adolfie(: a taki eksperyment, dzięki za depnięcie pod tym i owym jak się coś podoba tzn. że nie jest ze mną aż tak źle (; J. płoniaście (:
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję MIRKU SERDECZNIE za depnięcie aaah że jest Pan pod tym i owym.... to chyba najgorszy komentarz jaki może dostać Autor (; ładne- ale nic nie szkodzi(; J. płoniaście (:
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Teres że odkrywasz tu sens i na dość dobrego niebagatelny...oj tak- napisane już z przymykającym się okiem (; J. płoniaście , serdecznie, ciepło, z uściskami itd... ja już chyba nie łumiem tej sztuki nie wymienię do końca życia
Marcin Katulski Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 No bzdurki plecie, bzdurki.
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he a co czasem każdy musi w końcu kiedyś... J. płoniaście (: Marcinie i dzięki za depnięcie
Marcin Katulski Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he a co czasem każdy musi w końcu kiedyś... J. płoniaście (: Marcinie i dzięki za depnięcie Pewnie, to warsztat.;)
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he a co czasem każdy musi w końcu kiedyś... J. płoniaście (: Marcinie i dzięki za depnięcie Pewnie, to warsztat.;) aha..no..taki jaki..się kształci..J. (:dzięki ponowne wielkie jak stado baranków
stokrotki w rosole Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ten wiersz płynie jak sen. Wytwarzasz w nim taki magmowy, oniryczny klimat. Dlatego wydaje mi się że trywializacja tematu pod koniec, wprowadzenie tych zbyt narzucających się rymów nie jest potrzebne. Pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a...no może i tak, jakoś tak dopisało się dziękuje nie mniej za wnikliwość i przede wszystkim depnięcie aha i za to płynie..bo wydawało się że wyszłam już z wprawy mm..., J. płoniaście(: stokrotko
teresa943 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Teres że odkrywasz tu sens i na dość dobrego niebagatelny...oj tak- napisane już z przymykającym się okiem (; J. płoniaście , serdecznie, ciepło, z uściskami itd... ja już chyba nie łumiem tej sztuki nie wymienię do końca życia umiesz, Judyt, umiesz podpatrywać życie, a ja lubię łamać głowę nad tymi niby prostymi ale cennymi myślami, czasami są nieco zakręcone, jednak zawsze z wytyczonym celem ... ku najcenniejszemu :):) UŚCISKI!
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Teres że odkrywasz tu sens i na dość dobrego niebagatelny...oj tak- napisane już z przymykającym się okiem (; J. płoniaście , serdecznie, ciepło, z uściskami itd... ja już chyba nie łumiem tej sztuki nie wymienię do końca życia umiesz, Judyt, umiesz podpatrywać życie, a ja lubię łamać głowę nad tymi niby prostymi ale cennymi myślami, czasami są nieco zakręcone, jednak zawsze z wytyczonym celem ... ku najcenniejszemu :):) UŚCISKI! sedecznie dziękuję Ci Droga Teres za ponowne i uściski i dobre słowo,jeśli tak...to nie wiem już jak dziękować, za umacnianie też.. - sz cz e g ó l n i e J. (:
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Bardzo miłe bajanie, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Proszę o jeszcze. Pozdrawiam serdecznie Krzysiek
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naprawdę? a ja o tak z wieczora to było, z przymkniętym prawie już okiem(: serdecznie Ci dziękuję Krzysztofie za miłe słowo, J. (:
Rekomendowane odpowiedzi