teresa943 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 trzeba nam zwariować z bukiecikiem stokrotek dalekobieżnym pociągiem gonić umykające lasy za horyzontem tworzyć czułe strofy na powitanie lgnąć rzepem do serca przylepić żywioł przepędzi samotność nocy między ścianami zawiśnie spontaniczny hamak radości rozkołyszmy
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Ja całe życie mam jak szaleńcy. To o mnie. Pięknie. Tylko skąd wiesz. Miłego...
Sfinks13 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 ładny wiersz z jednym wyjątkiem nie raz ale całe życie powinno się brać z szaleństwem, gdyż wtedy ma urak i na bok konwenanse serdecznie i ciepło 13
teresa943 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie Mirku, ja też tak mam. Skąd wiem, że i Ty? Intuicja :-) Dziękuję. Radości!!!
teresa943 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm... Sfinksie, zgadzam się z Tobą co do joty, ale to przesłanie właśnie skierowane do nietypowych "wyjąków", co to boją się zaszaleć, bo np. jesień zajrzała w oczy...czy kot przebiegł drogę :):) zresztą dla nich każdy pretekst jest dobry, by zachować powagę, co widać wokół... dziękuję cieplutko pozdrawiam :-)
Pablo_Pikaso Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 już jestem na tym hamaku rozkołysanym po samo niebo... spontanicznie gratuluję Tereso i dzięki za rozkołysanie szacuneczek
aluna Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Oj Krysiu rozhuśtałaś moje uczucia...! I to... na powitanie lgnąć rzepem do serca przylepić żywioł niesamowite ...! Całuski!
AnkaJ Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 I niech się spełni Krysiu! bo takie proste i piękne :) Całuski:) AnkaJ
teresa943 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo... Pablo! Widzę Cię...rzeczywwiście umiesz szaleć :) to ja Ci dziękuję za ... spontaniczność :-)) cieplutko pozdrawiam ... z hamaku :-)
Fly Elika Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 tak jak Ania mówi , choć raz pozbyć się konwenansów i dać się rozbujać ... do szaleństwa :) pozdrawiam Krysiu
teresa943 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe... podobno "brzydsza płeć" lubi jak taki "rzep" przylgnie...dlaczego nie spróbować? jak szaleć to szaleć :-)) Oddaję całuski!
teresa943 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie o to chodzi :) szaleństwo nie ma wieku i bardzo lubi być w swoim żywiole... cieszę się Fly, że dałaś się rozbujać :-)) serdecznie pozdrawiam Elika :):)
teresa943 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Aniu, za miłe cieplutkie słowa :):) Buźka! Krysia
Fly Elika Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 ale klęski żywiołowe Krysiu :)))) może już nie są konieczne :) serdecznie
teresa943 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. klęski nie, ale żywiołowa radość (poryw) jak najbardziej :)))))) "oszaleć z radości" :))))))) cieplutko
Rekomendowane odpowiedzi