Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 odszukać nie mogę sensu owocowania drzew tańczących ze splecionymi ramionami wrzosowiska wezwania i echa pszczelego uwielbienia dla fioletowego kwiecia teraz mnie tam nie ma i wspomnienia we mnie obumierają uczucia zodiakalnej ryby ości
Judyt Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 cierpiący zdaje się, a tyle piękna w około J. (:płoniaście
teresa943 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 pytanie "dlaczego" najczęściej pozostaje bez odpowiedzi... można powiedzieć, że to tak, jakby wiatr ją porwał i odleciał zostawiając smutek serdecznie pozdrawiam :) Krystyna
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 odszukać nie mogę sensu owocowania drzew tańczących ze splecionymi ramionami wrzosowiska wezwania i echa pszczelego uwielbienia dla fioletowego kwiecia teraz mnie tam nie ma i wspomnienia we mnie obumierają uczucia zodiakalnej ryby ości Tak lepiej rozumiem. Podoba mi się. Miłego...
Roxana M. Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja też teraz lepiej rozumiem.... Popieram zmianę. :) Pozdrawiam. PS. Smutno coś jakoś.... Kup chałwę bakaliową.... ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Ryby" mają predyspozycje do marudzenia nawet, gdy pięknie dookoła. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jako ryba często nie potrafię znaleźć odpowiedzi na najprostsze pytania. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, może i tak, pozdrawiam serdecznie i zmieniam układ wersów. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmiana dokonana. Dzisiaj sernik, dla poprawy humoru oczywiście. Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Ryby" mają predyspozycje do marudzenia nawet, gdy pięknie dookoła. ;) Pozdrawiam Krzysiek pewnie, że tak, jak pomoże to marudź - rybo w końcu jesteśmy tylko ludźmi, (:J.
ula Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 hoh, jedne z moich ulubionych motywów, drzewa, wrzos, pszczoły, samotność.. i już dzięki temu masz pan plusa skromny wiersz, nieprzegadany.. pozdrawiam, Ulka
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi że Ci się podoba wrzos. Pozdrawiam Urszulo Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi