Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 nieproszone zaistniałe szarodziennie nocami przychodzą wiersze słowa skaczą na powiekach chwytam otwierając oczy przekładam na papier w niezliczone strofy nieposłuszne wymykają się myśli pogoni zaczynam tresurę oswajam łagodnieją powoli gotowe kartkę odkładam na niej kojący z cichych liter dla duszy balsam
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Napisałaś o mnie...tak samo mam Grażynko..! Nie mogąc zasnąć ...wiersze i przemyślenia wpadają ....! Czasami jestem taka zmęczona ...że nie wstaję i nie piszę,nie mam sił...a rano po poezji i już..a szkoda !Już myślałam o tym żeby nagrywać na dyktafon?!Ha..ha! Podobamisie! Uściski!
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z dyktafonem to niezły pomysł... nawet na nowy wiersz o takich poufnych rozmowach do słuchawki, która cierpliwie wysłucha i chociaż nie doradzi ale na pewno pomoże - nie przeszkadzać pozostałym domownikom w śnie kiedy zabłyśnie lampka nocna dziękuję Alunko za podoba... i uściski wzajemne
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem i rozumiem, czytałam Twój "Sen" bardzo... pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, wiele razy mam podobnie...nie wstanę, nie zapiszę, to musztarda po obiedzie...a nieraz naprawdę szkoda; a te wyżej uwagi to tylko takie tam moje widzisię...nieważne... serdecznie pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 słuszna uwaga zmieniłam "po" z kropką myślałam daję czas na "złagodnienie" bo z tym jest zawsze u mnie najwięcej zachodu zanim coś doszlifuję wygładzę... ale jeśli uważasz że może być bez niej niech też znika dziękuję Krysiu za pomoc pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Grażynko, a jakbyś wywaliła jeszcze te wytłuszczone? "skaczą mi na powiekach chwytam je otwierając oczy" ---"otwierając oczy" przesunąć o wers niżej? wg mnie i tak zrozumiałe:) sorki, że narozrabiałam :))))
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Krysiu oswoiłaś mnie do reszty:))) idąc za Twoją radą skłoniłam się do dalszych poprawek chyba lepiej? dziękuję za współudział czasem jeden treser nie poradzi:) miłej nocki
teresa943 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moim zdaniem lepiej... po to jest warsztat, aby sobie pomagać :) milej nocki wzajemnie
AnkaJ Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Bardzo podobnie i w mojej glowie... Nocą nachodzą... Lubię jak jednak mnie nachodzą, bo żywam wtedy bardziej :) Jakiś czas temu napisałam cos podobnego :) Wkładam na forum do poczytania. Pozdawiam Grażyno. AnkaJ
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Taktowłaśnie. Serdecznie pozdrawiam.
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. my pewnie Anko wszyscy tak mamy a jeśli nie to zazdroszczę tym którzy piszą "od ręki" dziękuję za wizytę pozdrawiam serdecznie
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taktowłaśnie Mirku:) serdecznie
Pablo_Pikaso Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 u mnie tak samo co jest, jakaś epidemia chyba:) szacuneczek
bazyl_prost Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Pani to się z jeżowcami zmaga i jakimiś dz
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może masz rację Pblo pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano zmagam się Bazylu między innymi z Panem pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi