Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 ściany są cieplejsze bez załamań wyprasowane ciemnością przez ucho okna wpadają głosy podniesione z ulicy latawiec wyobraźni wypełnia czas w moim pustostanie
maria nika Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 latawiec wyobrażni wypełnia czas w moim pustostanie Sympatycznie skrojona chwila,gdy samotność doskwiera ...a tu ulica gwarna...i pracuje nasza wyobrażnia,bo...samemu jednak żle... Pozdrawiam..podoba się ta chwilka
teresa943 Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Skąd ja to znam? Ech, już wiem... znam taki "pustostan". Ładnie to "zaprezentowałeś". I najważniejsze - wiarygodnie. Serdecznie pozdrawiam :)
Roxana M. Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 "przez ucho okna wpadają głosy podniesione z ulicy" Rany....... :)
Judyt Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 dobry i piękny wiersz, co tu dużo mówić(...) J.
Pablo_Pikaso Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trafione z tymi ścianami, rzeczywiście nocą tak mocno nie straszą pustką jak za dnia szacuneczek
Grażyna_Kudła Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzę, żeby pustostan zapełnił się gwarem, pewnie w czasie parapetówki chyba, że już po :) Pozdrawiam
aluna Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Oj ...napisałeś nareszcie coś dla mnie!!! PODOBASIE! Pozdrówki!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze odczytałaś tą chwilę. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam ciepło. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rany.....aż tak żle ? Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trafione z tymi ścianami, rzeczywiście nocą tak mocno nie straszą pustką jak za dnia szacuneczek Dzięki Pablo za czytanie. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wypracowany ciężko dawno temu. A zdrówko się przyda. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Parapetówka była dziewięć lat temu. ;) Mieszkanie staje się pustostanem. Przestaje żyć tak jak kiedyś. Ale ma to swoje dobre strony, mam więcej czasu dla siebie. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z podziękowaniem pozdrawiam. KKK
Roxana M. Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rany.....aż tak żle ? Pozdrawiam KKK Rany..... Szczęka mi opadła.... :) Aż tak genialnie! ...głosy podniesione z ulicy... Skąd Ty to bierzesz?.... Pozdrawiam.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Podoba mi się. Pozdrawiam serdecznie.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Roxano Pewne słowa przychodzą same, lekko. Inne trzeba odszukać. W ciemności i przy dobrej muzyce myśli są spokojniejsze dla nich najlepszą porą "dnia" jest noc. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy taka opinia. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi