Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 W skrzynce ogrodu z balonu przeszłości wylewamy przyjemność mało owocnego istnienia wciąż w nas drożdże młodości pracują choć zapał sklarowany niepowodzeniem opadł i tylko miłość może wzrok zmącić pod drzewa ramieniem dopijamy cierpkość zeszłego lata kolejny raz dociera do mnie przeznaczenia awizo
aluna Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie Krzysiu ...oj pięknie!!! Może by... ...zapał sklarowany niepowodzeniem opadł ...miłość może wzrok zmącić ramieniem drzewa... Serdeczności!
Niemy Krzyk. Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Bardzo ładny:) Głęboki, podoba mi się. Pozdrawiam..(;
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsze zabieram. Drugie kłóci mi się z ....................................pod drzewa ramieniem dopijamy cierpkość zeszłego lata kolejny raz Dzięki Aluno.Pozdrawiam ciepło. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za odczytanie i miłe słowo. Pozdrawiam KKK
AnkaJ Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Bardzo piękny. Nic bym nie zmieniała, bo coś może uciec. AnkaJ
Judyt Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 hm..bardzo fajny wiersz taki o tym co było- dorodnym doświadczeniu a zarazem "młodych drożdzach" czyli zdaje sie zawsze może być coś lepiej, (:J. serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już nie ucieknie. Jest moje. dzięki Aniuj ;) Pozdrawiam jak zwykle ciepło KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te drożdże to czasami.... hmm... Ale zawsze....na razie przyjemnie. Miło że znów jesteś. Pozdrawiam . Krzysiek
Roxana M. Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 A ja bym skasowała tytuł. Jakoś mnie niepokoi.... Jest zaprzeczeniem treści. Obraz jest czarodziejski. Awizo na końcu by wystarczyło. :) Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli coś potrafi wzbudzić jakieś uczucie, to chyba dobrze ? ;) Tytuł jest nadany z premedytacją. Pozdrawiam życząc dobrej nocy. KKK
Bachencja_S. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Przeczytałam. :) Tytuł nie podoba mi sie w dalszym ciągu..... ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie ten tytuł nie przeszkadza. ;) kkk
Rekomendowane odpowiedzi