Agata_Lebek Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 anonimowi mędrcy spod biegunów analizują nam tęczówki by odkryć tajemnicę a my przecież tylko trzymamy się za ręce
mały_dzielny_toster Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Ciekawe, krótkie, zwięzłe, z dobrym zakończeniem. Mniam :)
Agata_Lebek Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło zadowolić Tosterkę :) Dziękuję. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co to? współrzędnymi zabawiali się zwykli pomniejsi idąc na łowy i ani im w głowie tęczówki czy żubrówki były ech MN ps. nazwa ręce prawdopodobnie w języku nasyzm wzięła się od rejki małej rei, zagłębieniu, nic to ma do współrzędnych, maj dżizas
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Czasami żałuję że nie mogę plusić. A teraz bym chciał. Pozdrawiam KKK
Agata_Lebek Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co to? współrzędnymi zabawiali się zwykli pomniejsi idąc na łowy i ani im w głowie tęczówki czy żubrówki były ech MN ps. nazwa ręce prawdopodobnie w języku nasyzm wzięła się od rejki małej rei, zagłębieniu, nic to ma do współrzędnych, maj dżizas Nie jestem godna całować Twoich ran Nagi, ale też umiem przyciskać właściwe guziczki ;)
Agata_Lebek Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic nie szkodzi Krzysztofie ;) Co oznacza to trzecie "K" ? Pozdrawiam.
Fagot Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Krótkie lecz bogate – bogate choć krótkie. Pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Odległość/ bliskość, ciepło/ zimno, mądrości/ prostota, tajemnica/ oczywistość, świat/ prywatność... Jak ci się udało, Agatku, zmieścić w tym maleństwie, tak wiele - " czucia " uczucia... ; ) Współrzędne dla wszystkich zagubionych i szukających... : ))
Agata_Lebek Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Pozdrawiam :)
Agata_Lebek Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przecież wiesz ;) Mam dobrego Nauczyciela ;) Pozdrawiam jak nie wiem co z podziękowaniem, pogodnie.
egzegeta Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Agato bardzo sympatyczna mini, zawładnęła mną;) Pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co to? współrzędnymi zabawiali się zwykli pomniejsi idąc na łowy i ani im w głowie tęczówki czy żubrówki były ech MN ps. nazwa ręce prawdopodobnie w języku nasyzm wzięła się od rejki małej rei, zagłębieniu, nic to ma do współrzędnych, maj dżizas Nie jestem godna całować Twoich ran Nagi, ale też umiem przyciskać właściwe guziczki ;) guziczki się klika, hihihihi bez urazy, nie godna to była Maryja, a tu tylko tekst MN
Rachel_Grass Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 nawet fajne, chociaż po podświadomości mi nie poszalało. ano bo leci jakoś tak w stronę puenty mocno, zmierza do niej i wszystko sobie pod nią podporządkowuje ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Z przyjemnością. Pozdrawiam KKK
Agata_Lebek Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawno Cię nie było Wiktorze. Dziękuję za obecność, dobre słowo i pozdrowienia. Pozdrawiam BMW ;)
Agata_Lebek Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby moje wiersze szalały po podświadomości Czytelnika, to jeszcze dużo muszę się nauczyć ;) Najbardziej mnie cieszy, że i Ty do mnie zajrzałaś Rachel :) Dzięki serdeczne. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to bęc !;) Lód w szklaneczce dzwoni ;) Dziękuję.
Goliard Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pozdr.
Agata_Lebek Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) pozdr. (-: Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi