Hanna Kilt Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 gdzieś pomiędzy pustym pudełkiem po fajkach a czterema betonowymi ścianami spalinami wdzierającymi się przez okno tlenem z drzew splecionych w szeregu zdarzeń tuż pod blokiem oddycham słyszę bicie serca wśród słów, butelek polskiego hip-hopu mój język zmaszyniłam swoisty środek komunikacji miejskiej teraz porozumiewam się o zbiór zasad semantycznych i syntaktycznych w oparciu fotela a na osiedlowym słupie pomiędzy plakatem z twarzą Chrystusa a ogłoszeniem o nowym sex-shopie powiewa cały mój jaizm
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 albo wyrzucić "gdzieś" z początku albo wstawić "gdzieś" na końcu - wiersz warty omówienia - nie wiem czemu nikt go nie "zjaizował" wcześniej MN
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zostaw to "gdzieś" z samego początku... to też nadaje klimatu... podoba mi się Twój tekst, dosłowność poprzeplatan z jakąś tam metafyrką, albo bardzo subtelnie wykonane i to mi sie podoba pozdrawiam Tera
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zgadzam się, z Terą.. "gdzieś" na początku musi zostać :) i gratuluję Pani - świetny utwór naprawdę dobrze napisany każde słowo na swoim miejscu muszę przyznać, że aż brewka mi się podniosła :)) jestem pod wrażeniem pozdrawiam Emilka
Hanna Kilt Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za uwagi i komentarze, dawno mnie nie było jak widać:) ja sama niestety nie potrafię ustosunkować się do moich wierszy, dlatego wdzięczna za uwagi jestem:) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi