teresa943 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 wciąż mam w pamięci lato w parku nad stawem łabędzie z długimi szyjami wyglądały dostojnie gdy karmiłeś z ręki moją rudość rozsypaną na ramionach pod lipami pieściła zakochana ławka w słonecznym nastroju stare drzewa powtarzały gamę całowania i szepty najczulsze nagrywała moja i twoja pamięć edytujmy
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem urzeczony... edytujmy! ;
kasiaballou Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A widziała koleżanka łabędzie z krótkimi szyjami? Cza coś z tą kaczką zrobić, bo się czyta, że dostojność jakaś wyjątkowa, a toż to naturalne jak nie wiem co, dlatego ten dwuwers mi nie bardzo. Pozdrawia, Krysiu :) kasia
aluna Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 tereso urzekasz Twoim romantyzmem! Czarujesz jak zawsze czytelnika: " stare drzewa powtarzały gamę całowania i szepty najczulsze nagrywała moja i twoja pamięć edytujmy" Romantycznie!Całuski!
teresa943 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A widziała koleżanka łabędzie z krótkimi szyjami? Cza coś z tą kaczką zrobić, bo się czyta, że dostojność jakaś wyjątkowa, a toż to naturalne jak nie wiem co, dlatego ten dwuwers mi nie bardzo. Pozdrawia, Krysiu :) kasia Kasiu, jak oglądasz i opisujesz wrażenia (widzisz obrazek), to takie naturalne zachwycać się wyglądem (dosłownie) ... choć kiedyś poobserwuj (długo) z bliska łabędzie, naprawdę są wyjatowo "dostojne"... to nie kaczki... ale oczywiście nie musi Ci się widzieć wlaśnie tak... i dobrze, że o tym piszesz... Dziękuję :) Serdeczne pozdrówki :) Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem urzeczony... edytujmy! ; dziękuję za urzeczenie i edycję:) serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E, tam...tylko piszę to, co czuję, nic więcej... Cieszę się, że też lubisz takie klimaty. Dziękuję :) Serdecznie pozdrawiam. Buźka!
bestia be Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 jesteś mistrzynią romantyzmu zmien nik na ,, romantyczka" Ładny wiersz i pozytywnie wpływa na mój rozum pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe...miło, że jeszcze są tacy, którzy lubią takie... a nick? i tak ma coś romantycznego w ...liczbie... Cieszę się, że wpływa pozytywnie... Dziękuję :) Serdecznie pozdrawiam.
adolf Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wykroiłem dla siebie najsmaczniejsze kawałki :P malowniczo czyli tak jak u ciebie zjest zawwsze :)))) POZDR.
teresa943 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wykroiłem dla siebie najsmaczniejsze kawałki :P malowniczo czyli tak jak u ciebie zjest zawwsze :)))) POZDR. cieszę się, że Ci smakuje:) na zdrowie :) dziękuję za "malowniczo...jak zawsze" :) serdecznie pozdrawiam Adolfie:)))))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Dzień dobry Teresko:) Bardzo podoba mi się romantyzm zawarty w wierszu a najbardziej "stare drzewa powtarzały gamę całowania i szepty najczulsze nagrywała moja i twoja pamięć" Zawsze tu zaglądam z przyjemnością. Pozdrawiam serdecznie:))
teresa943 Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Zbyszku! Dawno Cię nie było! Cieszę się, że wybraleś coś dla siebie. Dziękuję także za przyjemność zaglądania, miło mi i zapraszam częściej :))) Cieplutko i romantycznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi