HAYQ Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 pis dął pis dał w pis duży potencjał
Magda_Tara Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))) ale chodzi za Tobą!!!! :))
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 :)))))))))))))))))))))) niewyobrażalnie duży potencjał jak i u reszty pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a po jak po uwiądł był i pęka
kasiaballou Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 A ja nie rozumiem ;( nie, no wiem że coś be_pis ale nie ogarniam, sorki pozdrówki kasia
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peace & love? - mowa ;)) Dzięki Magda, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tys prowda :) Dzięki, że zajrzałeś, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak po pęka pęk nie (the put of any) pe es el znów z łbem w pia chu niewidzialny dąć czy pisdąć wdzięk pe ru czy gmatwany wciąż piosenki b r z d ę k lucre cash money money Dzięki Jacku, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nic nie kumam :) chociaż tytuł może coś Ci podpowie albo zajrzyj tutaj: h ttp://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6209122,Najnowszy_spot_PiS__Trzy_kobiety_i_Kaczynski.html Dzięki Kasiu, pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 tytuł bardzo wymowny...hehe...jak gruszki na wierzbie... pozdrawiam HAYQ :)
Gość Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Kto też jest za tym żeby polityki nie mieszać do poezji?
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozumiem, jak to nie mieszać! łupią nas, uważają za kretynów. i nic, my nic? ni chu, chu? poeta to jakiś twór w majakach snujący się po Himalajach emocjonalnych uniesień, któremu tylko słowa, słowa w głowie i żadnych odniesień do rzeczywistości? Oni, mogą jedynie, Oni- wybitni, wielcy mędrcy tłumaczyć bydełku jak wyglądałby świat gdyby oni mieli Środki, które pochodzą z naszej, ale ich nie mają w dostatecznej ilości by nas zbawić. Onych się nie rozlicza, tylko z pokorą na kolanach spija z ust ich wiedzę o świecie? poezja miała siłę, a poeci byli wielcy, wtedy gdy, stali na czele i śmiało mówili co myślą, biorąc czynny udział w tworzeniu rzeczywistości politycznej. tacy byli romantycy, piewcy komunizmu, i ci którzy wspierali faszyzm. dedykuję koledze ten czterowiersz, a HAYQ-a przepraszam za koment pod jego dziełem.Poeci, nam chodzi zawsze o istotę znaczeń Nie bądźcie niewinni na wiosnę Zieleni w zieleń, świetliście To z cienia waszej łagodności wyłania się postać Bestii
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to po raz kolejny ;)) Te gruszki, no! Dzięki Tereso, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oooooo, niedoczekanie ;p Ale jak chcesz próbuj. Może jakąś partię utworzysz. :) Ja jestem np. za tym, żeby ograniczyć prawa do ograniczeń i jak na razie to utopia ;))) Miło, że zajrzałeś, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozumiem, jak to nie mieszać! łupią nas, uważają za kretynów. i nic, my nic? ni chu, chu? poeta to jakiś twór w majakach snujący się po Himalajach emocjonalnych uniesień, któremu tylko słowa, słowa w głowie i żadnych odniesień do rzeczywistości? Oni, mogą jedynie, Oni- wybitni, wielcy mędrcy tłumaczyć bydełku jak wyglądałby świat gdyby oni mieli Środki, które pochodzą z naszej, ale ich nie mają w dostatecznej ilości by nas zbawić. Onych się nie rozlicza, tylko z pokorą na kolanach spija z ust ich wiedzę o świecie? poezja miała siłę, a poeci byli wielcy, wtedy gdy, stali na czele i śmiało mówili co myślą, biorąc czynny udział w tworzeniu rzeczywistości politycznej. tacy byli romantycy, piewcy komunizmu, i ci którzy wspierali faszyzm. dedykuję koledze ten czterowiersz, a HAYQ-a przepraszam za koment pod jego dziełem.Poeci, nam chodzi zawsze o istotę znaczeń Nie bądźcie niewinni na wiosnę Zieleni w zieleń, świetliście To z cienia waszej łagodności wyłania się postać Bestii Nie przepraszaj, jestem tego samego zdania :) I chociaż to takie małe chu chu (bo dziełem, na pewno nie jest ;) mam nadzieję, że przynajmniej jest z czego się pośmiać. Dzięki serdeczne za ten komentarz, pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oooooo, niedoczekanie ;p Ale jak chcesz próbuj. Może jakąś partię utworzysz. :) Ja jestem np. za tym, żeby ograniczyć prawa do ograniczeń i jak na razie to utopia ;))) Miło, że zajrzałeś, pozdrawiam. O tototo! Jestem za ograniczeniem prawa do ograniczeń, zwłaszcza ograniczonym, albo nie - dla nich też wolność, no! - i tym razem rozumiem ;) pozdrówki, HAYQ kasia
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślisz, że każdy tej wolności chce? ;)) Co do ograniczonych, to myślę, że w swoim ograniczeniu czują się na tyle świetnie, że tylko brzytwy brak, w postaci braku ograniczeń. Bo na pewno byliby pierwsi do korzystania. A zresztą... co jo godom... to żart był przecież ;)) Dzięki, że zajrzałaś - pozdrówki.
a._mrozinski Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 O tak, to kwintesencja poezji.
Oxyvia Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Fajowskie! Ubawiłam się całym kabaretem, łącznie z dyskusją pod. ;-D
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, to tylko drobny ułamek z kwintala ;) Dzięki, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi