Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 to mówisz pan że były laski takie fiu bździu i lekko szersze i niekoniecznie sparowane uczone i mówiły wierszem a pan powlokłeś znowu swoją i po komnatach się włóczyłeś pana to trudno jest nauczyć że drzewo z lasu wozić trzeba
Oxyvia Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 ;-D Pan Gienek był na jakiejś imprezie kulturnej z modelkami? Fajne. :)
Marusia aganiok Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 u nas pierony wożą drzewo do lasu ;>) zawsze z drzewem jadą w tę stronę. nie mogę zaplusować, ale p. Gienka pozdrawiam
Jurek Szalony Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Stefan Rewiński:szkoda, że nie wszedł na drzewo liście grabić?
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byliśmy razem z panem Gienkiem w Perle, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki od pana Gienka, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to jest z panem Gienkiem. Dz, pzdr, Stefan.
H.Lecter Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Rozważania barowego filozofa... Na trzeźwo - niekoniecznie. Słabe, Stefanie. Pozdrawiam.
Jurek Szalony Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Stefan Rewiński:tak wiem żartowałem oczywiście. Pozdr,b; J.L.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różnie bywa, dz, pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wizytę, pzdr, Stefan.
Mr._Żubr Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Bez rewelki, choć źle nie jest. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Żubrze, pzdr, wolę żubrówkę.
Robert_Siudak Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ciekawe , ale taka jednorazówka, bo do czego wracać, to nie ma. Pozdrawiam R.
JacekSojan Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 mam wrażenie Stefanie, że już to gdzieś czytałem...odgrzewasz stare kluski? :) i wiersz ten od zawsze bardzo mi się podobał, poprzez kontrapunkt ludycznego spojrzenia na rzeczywistość od strony opinii o peelu (co to po "komnatach" - można czytać - po naukach, książkach...) i praktyczności w postępowaniu, jeśli nadarza się "okazja"; bardzo mądry wiersz, życiowy, jak zawsze u Ciebie - Stefanie; prostolinijnie a dobitnie; i zabawnie, lekko.... :) J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno, dz. , pzdr. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pisa,lem toto kiedy.s o kamnatach w Głuchołazach, takie grzebanie w starociach. Dzieki Jacku, pozdrawiam świątecznie.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 tak myślałam, bo długo o panu Gienku nic nie było:)) Zawsze jednak były przemycane jakieś ważne spostrzeżenia i chyba z tego powodu cały cykl był bardzo fajny.Pozdrawiam Stefanie i życzę Szczęśliwego Nowego Roku:)))) Ewa
Rekomendowane odpowiedzi