Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Piraci mrocznych wód

Rekomendowane odpowiedzi

och, a ja zawsze byłem za Skazą z "Króla Lwa". ale to nie serial...
dziękuję za przypomnienie mi imion tych cudownych bliźniaków.
a pamiętacie mecz jak zaczęli zakładać pułapki ofsajdowe?
albo jak Czubasa (wybaczcie nie wiem jak to się pisało..) wskoczył na poprzeczkę i potem tak skoczył jak Marco van Basten i strzelił gola z przewrotki?

ech, tosterku ,wywołałaś miłe wspomnienia.
Pamiętam ojca, który zawsze w zimowe wieczory czytał nam zbiór baśni- Żywa woda
oj przeżywałam szklaną górę, żywą wodę i wiele pięknych baśni, do dziś mam do nich wieeeelki sentymment i DOBRE SERCE :p
TO POZOSTAŁOŚĆ PO BASNIACH
CZASEM MYSLĘ że mógł mi czytać trochę bardziej straszne, możne bym się przyzwyczaiłą do zła tego świata, tfu, gadam jak Hania.
cmok w wypieczony ryjek :P

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Odnośnie Tsubasy polecam nową serię, jaka została stworzona specjalnie na okazję Mistrzostw Świata w Korei i Japonii "Road to World Cup 2002". Liczy to tylko 52 odcinki. Jest w tym przedstawiona cała historia z oryginalnego Tsubasy, tylko mecze skrócone, a piłka nie leci do bramki przez 10 kolejnych odcinków. Do tego pokazana jest dalsza kariera Tsubasy, Bakabajasziego, Kodjiro, Nissakiego, ishizakiego i kogoś tam jeszcze:). Zaskakująca jest zwłaszcza kariera Tsubasy :)

• 3 tygodnie później...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Odnośnie Tsubasy polecam nową serię, jaka została stworzona specjalnie na okazję Mistrzostw Świata w Korei i Japonii "Road to World Cup 2002". Liczy to tylko 52 odcinki. Jest w tym przedstawiona cała historia z oryginalnego Tsubasy, tylko mecze skrócone, a piłka nie leci do bramki przez 10 kolejnych odcinków. Do tego pokazana jest dalsza kariera Tsubasy, Bakabajasziego, Kodjiro, Nissakiego, ishizakiego i kogoś tam jeszcze:). Zaskakująca jest zwłaszcza kariera Tsubasy :)
a można to dostać na youtube.com?
dziękuję za informacje!!! :)