sahara Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Wątroba mi pękła ból niesamowity siedziałam spokojnie tu plusk słyszę dziwny otwieram oczy patrzę pod serce widzę wystaje koniuszek malutki wątroba mi krwawi wątroba się leje Maria z Na Wspólnej patrzy miłościwie z telewizora jej głos mnie dobiega i krzyczy : to była brudna woda w sennik zajrzyjmy; 'nieszczęście cię spotka' i wnet słyszę piski moja wątroba umrę za chwilę wytnijcie mi wszystko i biednym dajcie pękniętą wątrobę w złoto oprawcie napiszcie markerem; ku pamięci niech tą wątrobę Pan Bóg poświęci
kasiaballou Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Sahara; wolam, jak wbijałaś nóż w oko :P Mniej mi się podoba, jednak tematy, jakie poruszasz - poruszają, że tak powiem. Pozdrówki :) kasia.
Patryk_Nikodem Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 tę wątrobę, a i nie trzeba było tyle pić ;) pzdr
Magda_Tara Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Tak wygląda wybudzanie z narkozy, mniej więcej... :)))
cynamonowe_papierosy Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 a ja wątrobę całą mam! ha! :)
Tova_Brink Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu jest nawet fajnie [quote]Maria z Na Wspólnej patrzy miłościwie z telewizora jej głos mnie dobiega i krzyczy : to była brudna woda w sennik zajrzyjmy; 'nieszczęście cię spotka' i wnet słyszę piski moja wątroba umrę za chwilę wytnijcie mi wszystko i biednym dajcie pękniętą wątrobę w złoto oprawcie napiszcie markerem; ku pamięci niech tą wątrobę Pan Bóg poświęci ale ten fragment jest cały nieudany jakbym jechała po wybojach, taki komfort czytania był:P :-]
Rachel_Grass Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 bolało mnie przy czytaniu. sama nie wiem, czy chodzi o warsztat (żartuję), czy treść :P Tova ma rację, aczkolwiek końcówka od pękniętą wątrobę też jest niezła.
Panna Cogito Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 pomysł bardzo fajny ale rzeczywiście jakoś kulawo, niepłynnie, niewygodnie się czyta. początek jak z tragifarsy:-)
Rekomendowane odpowiedzi