Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 zatknięty za liści zjesienniałą kruchość dostałam za kwadrans październik, na ucho od wiatru gaduły, plotkarza twój liścik skąd wziąłeś najmilszy, atrament złocisty? sperliło się w srebrno wzruszenie wrześniowe, na bluszczu za oknem wstydliwy cynober tak chciałabym zdążyć przed zimą oniemieć i wiersz jeszcze jeden, nim szronem zaziębnę 1
adam sosna Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 przeczytałem z przyjemnością (to odwaga pisać tak o tej porze roku)
gracjana Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 "tak chciałabym jeszcze przed zimą oniemieć" - o...to by była piąta pora roku (-; lubie takie pisanie. pozdr. G
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 luksio miodzik MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Fajniutki, pozdrawiam Alu.
Almare Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 -gratuluję pięknego wiersza. -pozdrawiam, wpadnę jeszcze.
Piast Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Bo Ala, to jest... Ala i już... Choćby nie wiem co! Pozdrawiam Piast
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 pięknie napisane a ja dodam: dojrzałych winogron przemarzniętą kiścią, różą herbacianą w bukiecie się ziścisz lub złotem chryzantem, co kwitną nieśmiało ujrzawszy październik, jeszcze oniemiały, że to nie listopad, nie mary cmentarne, lecz blat fortepianu i chociaż on czarny to śpiewa radośnie dźwiękami walczyka, gra walca kobieta, co kocha i wzdycha pozdrawiam serdecznie Jacek
Madlena Chruścińska Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Ładne, sympatyczne cacuszko ;) Pozdrawiam!
Bernadetta1 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 no wreszcie ujrzałam po przerwie Twoj wiersz:):)...w każdym calu taki jak lubie:)..pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Ala w innej "scenerii" i do tego bardzo dobrej:))) pozdrawiam jesiennie:)))) EK
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słuszna uwaga, co racja, to racja :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To taka wymarzona pora na urządzenie życia. Od czasu do czasu przypada w wierszach. Dziękuję i pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messa, od Ciebie taki komentarz, Mistrzu... Pozdrawiam szczególnie :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, zawsze masz dla mnie ładne kwiaty, dziękuję i pozdrawiam Cię miło :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłaniam się wdzięcznie :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadettko, piszę częściej, tylko wybieram te szczególne dla Ciebie, Słonka :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefciu, wzajemnie :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A bo mnie bluszczyk oplótł i nie ma rady, dziękuję :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak miło, że jesteś :)
Rekomendowane odpowiedzi