Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cierpię – i wcale się tego nie wstydzę Cierpię – przyznam się otwarcie Serca już nie mogę ale duszę Oddam – o niebiosa! – oddam Za szklankę wódki i papierosa!
Fanaberka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jestem zdeklarowaną abstynentką, ale... Ha ha ha!!! Cudo!!! Winka się napiję, a co!
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No tak, z Pat też abstynentka, a już popija Bloody Mary, wychodzi na to, że całe towarzystwo rozpiję i posypią się pozwy... Thanx&cin-cin! Cat
Fanaberka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Catalina, winko działa! Tylko co z tym seksem...
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki takim ludzią zaczyna mi się podobać w tej piaskownicy. Ale zamiast wódki i papierosa chętnie oddam wiaderko i łopatkę. [sub]Tekst był edytowany przez Marek Ciućka dnia 24-06-2004 11:52.[/sub]
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W zasadzie za papierosa to i ja moge ;)))
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pat, widzę, że dieta obejmuje i fajurki! Nie zawsze trzeba iść na całość! Fanaberka, duża dziewczynka z Ciebie i powinnaś wiedzieć, że w życiu można mieć wszystko, ale nie koniecznie wszystko naraz! Póki co - buziam Cię smasznie! Cat
Fanaberka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Widzisz Cat, duże dziewczynki zaczynają się spieszyć :-)))
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Do czego Ci tak śpieszno, Fanaberko? Catalina [sub]Tekst był edytowany przez Catalina Acosta dnia 21-07-2004 17:00.[/sub]
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chyba zapalę... Pat, idziesz? Cat
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podpisuję sie pod tym obiema rękami!!!! choć zamiast wodki.... puszkę Warki Strong tudzież jakiegoś pysznego półsłodkiego winka ;)
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Warki Strong to może się z Toba nie napiję, ale Porterem: OGROMNE CIN-CIN! cmok, Cat
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja tylko za czerwone wino i talerz serów
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maleno! Ja wypiję wino - Ty zjesz ser. Cat&Cin-cin
Rekomendowane odpowiedzi