zak stanisława Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 powiedz jak wygląda twój napięty grafik ' na trzycztery łatwo się przeliczyć' zaczynasz od początku gdy czas zajęczy a pies z kulawą nogą goniąc po miedzach oznacza przejścia dla pieszych trudno przebić się na nowy świat mówisz zbudujemy tam gdzie kiedyś żółciły się wrotycze i nawłoć trzęsła pióropuszem iskry nadziei bo widzisz domy są potrzebne żeby nie leżały odłogiem nasze myśli bez poczucia odpowiedzialności za naturę naturalnie dzielą (w)los mnożąc napięcia bo tak trzeba bo musi się rozrastać molochowa nieświadomość że kiedyś zabraknie zieleni zielenieję pl.youtube.com/watch?v=aO_EIXgNrpc&feature=related
a._mrozinski Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Początek ho ho ciekawy... całość mógłbym pokazywać ludziom jako dobry przykład poezji współczesnej. Potrafisz świetnie pisać. Może trochę zakończenie rozczarowuje, bo wspominanie o betonie kojarzy mi się z naiwnymi wierszami o ochronie środowiska. Choć zapewne to wina tylko moich skojarzeń. Arek
kasiaballou Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zgadzam sie z Arkiem; poezja współczesna w bardzo dobrym wydaniu, ale nikogo to od daaawna nie zaskakuje, a wiersz emanuje mądrością życiową, prowokując do głębszych przemyśleń. Pozdrówki:) kasia.
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku, mój drogi kolego po fachu, :P a czyż ochrona sirotowiska to aż takie złe skojarzenia niesie ze sobą, hę? chciałam pokazać jak nieużytki plombujemy , zacieśniamy więzy, ciśniemy sie w kupe i o kant dupy to rozbić, bo molochy przytłaczają naszą świadomość i tede i tece, co sie tam bede wygłaszac hehehe miło ze wpadłeś, pozdrawiam ciepło cmok
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, kasiu, mam nadzieję że mowisz, iże nikogo to nie zaskakuje, że tak potrafię pisać :p buachacha, ale cobys nie rzekla cieszy mnie że zaglądasz i masz swoje zdanie na ten temat. cmok wielgaśny
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, mialo byc ludomania, ale... a tak se mozna wytlumaczyc; lubienie manii do tego co tam jest napisane, alleno, milo ze zagladasz :D uściski
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że napięty zajęczy? i to jak jesli nie poluzuje :D to jasne dziewuszko, samo życie i tak ma być :P tyś jedna to odkryła Hehehehee
lubię latawce Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 coś czuję, że spodobałam się temu wierszowi i chyba pójdę z nim pod pierzynę :P dla mnie naj od drugiej strofy a zielenieję rewelka. cmok Stasiu :* angie /ach, lubomania ^^
zak stanisława Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 LL, sieciesze że sie spodobałaś wierszykowi, on potrzebuje widac wzlotu... :P serdeczne dzięki miłego dnia
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pyszne nadzienie. Pozdrawiam słonecznie :)
Boskie Kalosze Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zwykle nie zawiodłem się i gdybyś była liczbą w Totolotku, miałbym zawsze jedną skreśloną innym wierszem. A Laskowski... zupełnie o nim zapomniałem! Dziękuję za linka :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to super - podoba się pozdrawiam Jacekzielenieję - czy ze złości?
zak stanisława Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Pyszne nadzienie. Pozdrawiam słonecznie :) Dnia: Dzisiaj 12:04:32, napisał(a): Alicja Wysocka Aliss, a ciasto z pieroga jeszcze pyszniejsze :P:P dziękipowiedz jak wygląda twój napięty grafik Jak zwykle nie zawiodłem się i gdybyś była liczbą w Totolotku, miałbym zawsze jedną skreśloną innym wierszem. A Laskowski... zupełnie o nim zapomniałem! Dziękuję za linka :) no,, ba :P (wiedziałam, hihihi) tak, tak Laskowski przypomina ... ech...i pożółkły kalendarze Szczepanika i nasze :D Dzieki Kaloszu B>, za miłe słowa Jacku, miło mi , zielenieję - czy ze złości? a tak, ze złości :D i po to by ożywić betonowy krajobraz :P miłego wykendu, kochani
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 ja też dziś zieleniałam:)) Dopiero jestem w domu i fajny wierszyk udało się poczytać:)))Ładnie to spisałaś:)) pozdrawiam i cmok!!! EK
zak stanisława Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdzie to kosie latałaś? włóczykiju:P jeden :D cmok, kosy w nosy! dzięki
M._Krzywak Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Ja chyba ostatnio się opuściłem - wiersze czytałem, ale nie wpisywałem się. Tym razem nadrabiam z workiem plusów, a niech tam :) Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 zaczynasz od początku gdy czas zajęczy wart uwagi fragment - zajęczy czy może raczej jęczący czas? ;) podoba mi się, cóż tu więcej rzec? pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, kochanie i też ci on uciekający ten czas, jak zając susami pędzi po miedzy goniąc za psem uciekając przed żabą :P a na dodatek zajęczy ten napięty.... grafik hehehe milego dnia
zak stanisława Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Michaelu, widac żes zaganiany, zawszec tak ladnie rozwijaleś komentarze a teraz... wybaczam, bo wiem... uściski
Rekomendowane odpowiedzi