zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 ilekroć odnajdujemy siebie w czterech ścianach dostrzegamy wszystko to co nadmiarem przyciska do muru literujemy na cztery wyogólnione słabostki kolacje przy świecach bez żadnej gry przerywanej wieczornym trzaskaniem winda płoszy wszystkie korniki - w tunelach dogrzebujemy się do krawędzi być albo zasłaniać się różami (czyli życie zasrane różami -wg Stefana) kolejna jesień chorych kasztanów pomiędzy ulicami snują się rozdeptane wakacyjne fantazje wypalone w blokowiskach spojrzenia zadyma jak się patrzy
Nessa Isilra Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Pani Stasiu bardzo trafna kursywa :)
mycha Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 nie zgadzam się na taki subiektywny subiektywizm pesymistyczny!!! nieprawda nieprawda nieprawda :)
zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, dobrze że chociaż kur=sywa :P cmok
zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co je moje nie musi być twoje, kochana mycho, a, że- na szczęście - najczęściej nie jest, daj boże oby nigdy nie było :P cmok
ula Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 trafia do mnie, ale to chyba akurat smutne przecież, że trafia może przez to że jestem aktualnie chodzącym smarkiem i widzę świat o tak... jesień nieokiełznana! jak się ją kocha na tyle sposobów:)
Rafał_Leniar Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 A dla mnie wiersz jest pozytywny. Podoba się. Kursywa w moim odczuciu najlepsza.
zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 uleńko, kochany' smarku' dzięki za komentarz uściski Rafale- kłaniamsienisko
Ewa_Kos Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 "siepodoba" i zaraz widać, że wiersz powstał w wielkim mieście, gdzie windy hałasują po nocach:))) Ładnie:)))) Pozdrawiam, kłaniam się i cmokam:))) EK
teresa943 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Bardzo realny krajobraz z życia blokowisk w dużym mieście... smutny, ale prawdziwy. Bardzo mi się podoba kursywa. :) Serdeczne cmoki, Stasiu.
Luthien_Alcarin Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 przy kursywie pokombinowałabym z wersyfikacja-jakos mi nie gra ten układ wersowy, poza tym drażni "Labirynt korytarzy". Reszta ok Pozdrawiam Agata
zak stanisława Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 kosie, tereso, dzięki wielgaśne, macie rację powstał w wielkim zblokowiskowanym mieście, gdzie nie tylko hałas windy straszy po nocach, Luthien, miło że do mnie wpadłaś, poprawki poczynione uściski
Rachel_Grass Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 podoba mi się, bo zobaczyłam, co zobaczyć chciałam :)) dzięki. pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 " zadyma jak się patrzy " oswojona twoim wierszem, jakoś łatwiejsza do przełknięcia... Dzięki, Stasiu. Pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 lovely, a najbardziej to:takie życie zasrane różami -wg Stefana - super! (serio serio mi się to bardzo podoba) /pozdrowienia! angie
zak stanisława Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Rachelo, Lecterze, latawcu dzięki za komentarze Rachel, kazdy widzi co chce, to jest dobre widzenie:P Lecterze, kazdaą zadymeę można rozpędzić słowami :D Latawusiu, Stefan dobrze gada i on o tym wie :P miłego wieczoru
Judyt Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 trafnie kursywa się przylepia, chociaż ja bym dodała, że to człowiek sam ze sobą(?) :)ciepłoniaście
zak stanisława Opublikowano 20 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Judyt, cmok siarczysty
Judyt Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj przepalił mi się policzek od siarki:))))- uśmiechy Stasiu
Rekomendowane odpowiedzi