Makar Bora Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Dla Alicji jak to dobrze że w internetowym świecie i gdzieś w zakamarkach Gdyni jest taka romantyczna dusza co by nie napisała i choćby ją ganili z wiersza jej wychodzi wielka prawda ludzka że miłość i uczucie najważniejsze dobro cenne w każdej chwili Alicjo! Jakże Cię nie kochać? M.
Daria_Paryła Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Niewątpliwie posiada klimat. Autentyczny. Pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to o miłości było? Nie zauważyłam :P Dziękuję serdecznie, pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
Robert Kmiel Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 jak ja lubię takie wiersze myśli nastroje jak w obrazie olejnym tworzą senny pejzaż ze śmiałą kreską uczucia „chciałam usłyszeć” a zobaczyłem ;)) dziękuję Kmiel
zak stanisława Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alu, to bardzo piekna, romantyczna kołysanka, ciepła i tęskna, odczuwa sie ten brak milego slowa od drugiej osoby cmokasy wielkie Aliss! czarodziejko!
amehob Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 odeszły zmysły zasnęła noc budzą się szepty minionych chwil nikt nie wie czemu za brzdącem brzdąc wyłazi z kąta by zostać tym czym został ongiś leśmiana wiersz o dwóch ludzieńkach co świat im znikł zanim zagrali dla siebie pieśń dobranoc alu wciąż warto śnić ;-)
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy słyszałam dobranoc, czy zmyśliło coś sobie jakieś echo żałobne, którą drogą mam pobiec? tak niepokój się z liściem spadającym zszeleścił, nie zdążyłam się przyjrzeć ni tonacji ni treści ach, cóż plotę cmentarna utuliła mnie płyta ani łzy jednej otrzeć, martwe usta, jak spytać więc przyszedłeś daremno? nieszczęśliwa, niezdarna przywitałam cię drętwo, kilka dni jak umarłam bez jednego spojrzenia nie wiem jak, jednak ścierpię nawet prochem nie byłam, ale chciałam być wierszem dobranoc :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alu, to bardzo piekna, romantyczna kołysanka, ciepła i tęskna, odczuwa sie ten brak milego slowa od drugiej osoby cmokasy wielkie Aliss! czarodziejko! Stasieńko, wynagradzasz mi ewentualne braki. Gwiazdki dla Ciebie, bo u mnie noc :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja dziękuję. Zapraszam :)
amehob Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdym wersem w poezję mierzysz lekko i zwiewnie niczym arya w krainę cieni durzy, ja ślepnę od nadmiaru płomyków w twoim piórze ukrytych. cicho, cicho cmentarne, sny zaklęte w dziewicy, wszystkie płoną nieszczęściem, wszystkie bolą rozstaniem,ani łzy jednej otrzeć, ani wierszem śnić ranek. cóż daremno, cóż prochem, tak mi zdobisz rozdroża, że już nic, tylko wiersze - sen się w słowach pogrąża. Dziękuję Alu za piękny wiersz:) Dobranoc. am.
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 widzisz starczy słów kilka literami zdobnymi, żeby wskrzesić na pamięć, ponależeć do żywych wszak najczystsza wśród białych, niewinniejszej nie było pokutuje za życia posądzona o miłość pokutuje po śmierci, lecz pod nocy całunem czasem dotknąć jej można, niczym zjawy dwupiórej Dzień dobry Am, zostawiam Ci uśmiech, jesteś tego warty :)
Rekomendowane odpowiedzi