Marcin Gałkowski Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Mickiewicz był wielki IMO, tylko czasy trochę się zmieniają. np dzisiaj raczej nikt już nie chodzi w zbroi, co nie oznacza że w - powiedzmy - XIII wieku było to złe.czarno jak na białym, nie? "Parówkowym skrytożercom mówimy NIE!" I powiedz mi tylko jedno: DLACZEGO Tadzik jest epopeją narodową? podaj jeden powód, jedyny, ale taki, którego nie wciskają w szkołach, na akademiach etc. i Twój, nie cytowany. odpowiedź "bo jedyną" się nie liczy.
Hania K. Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Nie dostałam ani jednego konstruktywnego komentarza, ani wyjaśnienia - oto dlatego się złoszcze i mam watpliwościi do tego systemu. Kuleczki prosto się naciska. A tak wiersz byłby tam, gdzie jego miejsce, a nie, gdzie okolice pewnych miast sobie życzą. Zdegustowanaa (nie pierwszy raz) Hania.
adolf Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Ale to pani nie dałą wyjasnienia, czemu uważa żśe wierszjest na zetkę dobry ;)
Marcin Gałkowski Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ Pani komentarzy nie przyjmuje, tylko uważa się za geniusza poezji. w tym problem. ja napisałem coś więcej niż 'dno'. i co z tego? jakieś wnioski? szczerze wątpię.
vacker_flickan Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jest a wojujące kwoki, które dają się nabierać, też bym zbanował a wojujące kwoki też szczebioczą infantylnie? w trudnych przypadkach - tak
myślątko Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 a to tylko śliczne dziewczynki mają luuuz i jedzie bana?
czarny-tulipan123 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza Albert Einstein Pozrd.
John_Maria_S. Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poważnie tak powiedział? Kapitalne...to będzie moje ulubiona złota myśl. Pozdrówka. p.s. Fajne chopaczysko z tego Alberta. :)
czarny-tulipan123 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 John Maria S.poważnie;tak właśnie powiedział. Możesz ją sobie nawet pod własnym nickiem zapisać. Pozdr. J.L.S
John_Maria_S. Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nigdy bym nie śmiał....szanuję czyjaś własnosć. Generalnie wolę własną produkcję...jestem egocentrykiem. Pozdrawiam p.s. Zerkam na twoją walkę z wiatrakami.....wielki podziw. Widziałem takie wiatraki koło Hanoweru....robią dużo szumu, straszą wyglądem....a spłacą się dopiero za 70 lat. No i energii dają....tyle, że można ogolić się rano...;;;))):) tak, że nie przejmuj się...
czarny-tulipan123 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 John Maria S. Zasługa, sukces i dobra opinia - to trzy rzeczy całkiem różne Wolter Pozrd.
Miłosz Graj Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Najbardziej rzuca się w oczy to, że większość tutaj zasłania się cytatami. Nikt nie ma swojego zdania na jakiś temat? Przypisywanie fragmentu czyjejś wypowiedzi "bo tutaj pasuje" nie ma najmniejszego sensu. Ciekaw jestem czy jak jesteście w domu też tak rozmawiacie? Zapewne za chwile będzie sterta ludzi co powie, że każdy może mówić tak jak to mu się podoba. Tyle tylko że tutaj rozmawiają normalni ludzie z ludźmi normalnymi i dobrze by było jakby robili to w sposób cywilizowany(bez obelg) i własnymi słowami. Mi osobiście nie robi różnicy, czy system punktowy istnieje czy też nie. Ma swoje wady, ma też zalety. Dla mnie najważniejsze jest by ktoś napisał pod moim wierszem słowa ostrej ale mądrej krytyki, dającej do myślenia i przedstawiającej sfery, które muszę poprawić. Czy mój wiersz spadnie, czy będzie wyróżniony... mało istotne, ja chcę tylko wiedzieć nad czym pracować. Pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Miłoszu! Cytatami zasłania się tu chyba tylko czarny-tulipan123. Reszta próbuje mu to wytknąć, ewentualnie wyśmiać, bo chyba nic więcej nie da się zrobić. Przynajmniej dopóki WHO nie wpisze tego na listę chorób. Peace
czarny-tulipan123 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 A ksi: Mr.u Żubr ów rów, rum - o mur wór, wór, bu żur miska.
Miłosz Graj Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 To odnoszę teraz wrażenie że czarny-tulipan to chyba jednak dziecko. Skoro on nie potrafi innych traktować jak dorosłych, to i jego nie wolno tak traktować. To może admin zamiast zastanawiać się nad poprawnością systemu punktowego, powinien zastanowić się czy kogoś nie pozbawić praw do głosowania, np właśnie dziecka jakim jest tulipan.
Mr._Żubr Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 O, tulipanku, jaki wspaniały 'palindrom'. Miłoszu, masz rację, ale idea demokracji na to nie pozwala:)
czarny-tulipan123 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Mr. Żubr:palindrom napisać to wielka sztuka. Spróbuj /cie choć jeden taki napisać. W słowach każdy mądry, ale w czynach...? Trzeba umieć odróżnić żarty, ot prawdy. J.L.S Pozdr.
Mr._Żubr Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 czarny tulipanku mój drogi! Nie umiem, nie piszę. I Tobie radzę to samo. Dla dobra wszystkich. EDIT: Aha, zakup kilku słowników też proponuję.
czarny-tulipan123 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Mr. Żubr:ja piszę duszą i sercem, a nie słownikami. Mądry przeciwnik czasem mniej zaszkodzi; niźli przyjaciel serdeczny a głupi. Pozdr.
Mr._Żubr Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Duszą i sercem też można robić ortografy? To ci dopiero cuda.
Rekomendowane odpowiedzi