marti krűger Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 ależ tak pamiętam światło powietrze dreszcz sukienki kołyszące latarnie latarenki rzucające brąz złoty przed wargami kościoła chuda jasność cytuje werset księgi o ramionach otwartych na dzień jutrzejszy z obojętną czułością psy kochają się na trawniku my tam bez powinności siadamy wystarczy istnieć
egzegeta Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 lubię takie i ciągle wracam zastanawiając się czy to już erotyk czy jeszcze nie;) Pozdrawiam
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 pamiętam wiatr i dreszcz sukienki kołysanie łodzi latarenki rzucające złocisty pył przed ustami kościoła chłodna jasność cytuje wersety wiecznej ciszy w ramionach otwartych chytrze dniem jutrzejszym z obojętną czułością psy kochają się na trawniku my tam bez powinności siadamy wystarczy istnieć -trochę zmieniłem.pozdrawiam
Julia Zakochana Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 zostawiam plusa :) może nawet nie jednego pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 widzę martinie zmianę stylu! zrezygnowałeś z rozbudowanych, długich, niekończących się zdań naszpikowanych ogromem obrazów i stworzyłeś wiersz prosty, jasny, ciepły, który mówi do mnie. jestem na tak. podoba mi się. angie
marti krűger Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 egzegeta - to od odbiorcy po części zależy interpretacja,,, pozostawiam do... Andrzeju - to już zupełnie coś innego niż pierwowzór; Julio - jeden starczy, zapewniam; Angie - to już mnie zaskoczyłaś komentarzem (oczywiście pozytywnie) za co dziękuje wielce, pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 troszeczkę niedopracowane moim zdaniem, ale tylko ociupinkę (czy jak to się tam pisze). całkowicie rozbroiły mnie "wargi kościoła". jestem na tak, pozdrawiam.
a._mrozinski Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Nie podobają mi się wargi kościoła i kochające się psy. Ciężko to przełknąć... reszta jest ok, całość też mimo wszystko mi się podoba. + za zakończenie. Arek
Rekomendowane odpowiedzi