zak stanisława Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 pochylona ugniata do wyrośnięcia zwinnym przedramieniem zagarnia formuje i pieści do połysku potem pośpiesznym ruchem wyrosłe wsuwa do rozgrzanego - jak samo piekło - wnętrza oddycha ciężko w oczekiwaniu szczeliną wypływa łechcąc podniebienie - zapach samego diabła by skusił smak domowego chleba * odprężona syci swój głód powszedni smacznym wypiekiem
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Psia kostka, mam podwójne skojarzenia i tyleż samo apetytów :P Pozdrawiam miło :)
zak stanisława Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Alu, jak miło cię widzieć :) ściskam mocno!
teresa943 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, sorry, ale dopatrzyłam się drugiego dna (wytłuszczone) / oj, Ty, Ty...a może to ja coś za bardzo widzę? Fajny wierszyk. Bardzo wieloznaczny. :) Serdeczne cmokałki -teresa
Nata_Kruk Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Króciutko, podzielam zdanie Teresy. Pozdrawiam... :)
anna_rebajn Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Poniekąd to drugie dno, to też nasz chleb powszedni ;-). I mnie sie podoba. Pozdrawiam ciepło. Anna
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Stasiu jestem bardzo rozczarowanym już myślałem, że to drożdżowe z kruszonkom tak rośnie a to chleb domowy jestem na - nie zbyt prozaiczne :))) pozdrawiam łasuchowo Jacek
egzegeta Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Stasiu a ja głowę nadstawiam, że to wypiek odświeżony Chyba gdzieś mam nawet wydrukowany ten pierwszy wypiek, czy tak? Pozdrówka
HAYQ Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Co tam wypiek, lica ochłoną, ale samo pieczenie było, jak marzenie - z polewą i skruszoną ;p Ładnie Stasiu - jak zwykle. Pozdrawiam serdecznie.
M._Krzywak Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 "piekło" w znaczeniu pozytywnym :))) No i dobre. Pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, Egze, ta lekcja już leciała - trudno nie pamiętać ;)
amehob Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 piękny i zmysłowy erotyk :) gratuluję am.
zak stanisława Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 ech, kochani dzięki za wpisy i zagladanie, nie mam czasu wakacje praca na dwa etaty, dom dzieci działka, więc podziekuję wszystkim razem tak egze to leciało już w warsztacie! nihil novi, ale nie chcę być w odstawce a weny nimom więc wklejam starocie:P:) dzięki najlepszego żyzcę1 słońca w równowadze z deszcem, bo mnie On ratuje przed podlewaniem moich' kiatkóf!' cmok, cmok
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 mimo, że masz tyle obowiązków - obowiązkowo zjawię się w swoim czasie by zasmakować:)) Pozdróweńka serdeczniaste:)) Cmok!!!! EK
zak stanisława Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 NOOOOO mam nadzieję, a ona umiera ostatnia- podobno kosie!!!!!!! cmok kosy w nosy!!!!
Fagot Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Pełen smaku wiersz :-) Oczywiście bardzo pozytywnie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi