jasiu zły Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Prosto z mostu nawet szczać się nie da - Na rzekach flauta nie występuje. Podobno w życiu musisz się sprzedać I patrzeć uważnie, co kupujesz. Mówią: los rzuca kłody pod nogi, Bardziej jakby serwował bukkake, Kończąc z rozkoszy uczuciem błogim, Na twarz nam rzuca liryczną srakę. Piękno przemija, lica czerstwieją - Już Szekspir pisał o takich sprawach. Stoję niepewnie, w lewo się chwiejąc, Patrzę w przejrzysty twych rzęs parawan-- Przemilczę; rano zapytam raz jeszcze: Czy zechcesz być moim chińskim deszczem?
John_Maria_S. Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Zajebiste, zajebiste....heeee! Ale się uśmiałem. Lepsze niż pierwszych 10 wierszy z działu Z. Pozdrawiam. I to z samego rana...heee. Będzie dobry dzień.
Oscar Dziki Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Ja piszę w imieniu tych wszystkich, którzy przemilczeli ten piękny sonet, gdyż nie wiedzieli co czynią. Przebacz nam.
lubię latawce Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 panie janie, w swojej klasie pewnie ten wiersz jest nie-zły ;o) w mojej - też by się spodobał, ludziska by się cieszyły, ale panie ja-nie :( ale pzdr. serdeczne andżelika
Rachel_Grass Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 nie lubię tego stylu, ale doceniam, doceniam. podobałby mi się, gdyby nie fakt, że mi się nie podoba ;P ale nie odmówię sprawności pióra. płynie się gładko przez ten wiersz.
Rafał_Leniar Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. +1 Czyli tak samo mam.
allena Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. +1 Czyli tak samo mam. ja nie mam, ale niech tam:) a.
Rafał_Leniar Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem(y)?
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Ze dwa słowa bym zmieniła, Jasiu będzie wiedział które :) Serdecznie.
jasiu zły Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bukkake ci sie nie podoba?
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 w spermie prawie jak w niebie plemników nie brakuje z wyjątkiem tych którym się udało dotrzeć a gdzie ? byle gdzie można sobie lamentować tekst na różne brudne i mniej czy więcej niechciane spłodzenie płody płody wrzucam do wody i patrzę jak topią się blisko czy też w oddali/ haha pisz jak chcesz / ja też piszę nie twierdząc że lepiej od Ciebie potraktuj to jako luźny od niechcenia komentarz bo i tak nie ma co tutaj poprawiać bo albo dla mnie jest zbyt pijany / jak ten mocz albo zbyt prosty jak ten most ? nie znam się na tak wyrafinowanej poezji uszanowanie /
John_Maria_S. Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Myślę, że twoje określenie "liryczna sraka" wejdzie do kanonów komentarzy i będzie często cytowane pod adresem wielu utworów. Również Z. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi