Piękny Wojtuś Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Przekopałem dokładnie piaskownicę plastikową łopatką Przesypałem sekundy przez sitko, całe życie szukałem. Skarbu nie było. Mama kłamała.
lubię latawce Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 witaj, ja też myślę, że bardziej wersja szachrajkowa, chociaż chyba lepiej brzmi "mama kłamała" - bez inwersji :P p.s. tylko nie daj Jej tego jutro :PPP + andżelka
teresa943 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 a może łagodniej: "mama się myliła"? czy coś w ten deseń? serdecznie pozdrawiam -teresa
Rachel_Grass Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 tytuł niepotrzebnie powtórzony, i do tego w łapach cudzysłowu. ale, jeśli się przyjrzę, to wychodzi wiele warstw. może to nie odkrycie miesiąca, ale nawet się podoba.
a._mrozinski Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 "Mama kłamała" x3 - po co? Pointa w tytule i powtórzona jeszcze przed samym tekstem. Arek
Nessa Isilra Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajna ta Szachrajkowa wersja:) a wiersz mimo wszystko słodki, z ta łopatka w ręku:) Kaś:)
Baba_Izba Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Mnie ten wiersz by bardzo "leżał" - jak jest, z tytułem "tata"! Z pozdrowieniami - baba
Piękny Wojtuś Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Trochę późno, ale dzięki za komentarze i opinie. Doprowadziłem dzięki wam wiersz, do wersji ostatecznej, która teraz wygląda tak: „Piaskownica” Przekopałem dokładnie plastikową łopatką Przez sitko, całe życie szukałem skarbu nie było. Mama kłamała. Szczególnie dziękuje pchle szachrajce, bardzo wiele wiersz skorzystał na twojej ingerencji.
Rekomendowane odpowiedzi